Training & Coaching aanbod

Meer dan 35 jaar ervaring in training en coaching Professioneel klantcontact, gespreksstructuur, omgaan met weerstand of coachingsvaardigheden: bekijk hieronder ons ruime aanbod aan trainingen en coaching!

Trainingsmethodiek Coniche werkt met bewezen trainingsmethodieken zoals Dance®, ‘Memory Anchoring’ en HIIT, welke wij grotendeels zelf ontwikkeld hebben en die zorgen voor een inclusieve trainingsopzet voor alle deelnemers. De insteek van onze trainingen is om altijd dicht op je eigen praktijk te leren.

Hoe dan? Trainers van Coniche hebben zelf jarenlange ervaring in klantcontact operaties. We spreken de taal van zowel de leidinggevenden als de medewerkers en kennen de knelpunten. Onze ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers helpt ons om verder te gaan dan de initiële trainingsvraag.

Wil je onze inspiratiegids lezen? Laat je e-mailadres achter en ontvang deze direct in je mail!

  inspiratiegids

  (Online) Training
  1 dag |
  € 499

  Professioneel klantcontact

  Breng je klantcontact op orde met de training 'Professioneel Klantcontact' van dé specialist in Klantcontact: Coniche. De training is geschikt voor iedereen die telefonisch klantcontact heeft. Dit kan zijn in een klantenservice of callcenter omgeving maar ook voor medewerkers die face-to-face klantcontact hebben zoals aan een balie, in een winkel of aan de deur. De training is zowel voor nieuwe als voor de meer ervaren medewerkers geschikt.

  (Online) Training
  1 dag |
  € 499

  Omgaan met weerstand & weerbaarheid

  Leer om te gaan met weerstand in klantcontact en jezelf weerbaarder op te stellen met de training 'Omgaan met weerstand & weerbaarheid' van dé specialist in Klantcontact: Coniche. De training is geschikt voor iedereen die telefonisch klantcontact heeft. Denk hierbij aan een klantenservice of callcenter omgeving. Ook voor medewerkers die face-to-face klantcontact hebben zoals aan een balie, in een winkel of aan de deur is deze training geschikt.

  (Online) Training
  1 dag |
  € 499

  Coachingsvaardigheden

  Leer met deze training 'coachingsvaardigheden' van Coniche motiveren, stimuleren en aan te zetten tot meer en beter resultaat van medewerkers in alle doelgroepen.

  (Online) Training
  1 dag |
  € 499

  Webcare (basis)

  We leven in een tijdperk waarbij iedereen te pas en te onpas online zijn mening geeft. Consumenten zijn mondiger, goed voorbereid, hebben nog hogere verwachtingen en het moet allemaal snel en doeltreffend. Maar hoe kan je aan al deze verwachtingen voldoen? Hoe voer je efficiënt een online gesprek met je klanten? Welke vaardigheden zijn van belang? Deze en andere vragen behandelen we in de webcare training.

  (Online) Training
  2 dagen |
  € 1199

  COPC Light

  Verdiep je met deze training van Coniche in het besturingsmodel COPC en leer dit te gebruiken in de praktijk met je eigen KPI's.

  (Online) Training
  1 dag |
  € 499

  Feedback geven en ontvangen

  Leer alles over feedback in de training feedback geven: hoe geef je goede feedback en hoe ontvang je deze? En nog belangrijker: wat levert het je op?

  (Online) Training
  1 dag |
  Op aanvraag

  Teamcommunicatie

  Na deze training ben je je bewust van jouw toegevoegde waarde aan het team en die van je collega’s.

  (Online) Training
  1 dag |
  € 499

  Commerciële adviesvaardigheden

  Leer werken vanuit een commerciële gedachte: leer signalen te zien en te vertalen naar een passend advies voor jouw klant.

  (Online) Training
  1 dag |
  € 499

  Leren presenteren

  Leer hoe je een goede presentatie maakt en hoe je je toehoorders boeit!

  (Online) Training
  2 dagen |
  € 1199

  Train-de-Trainer

  Geef je regelmatig training, maar heb je meer hulp nodig bij het opzetten van een structureel programma? Krijg je uit de organisatie vaak een trainingsvraag die nog niet helemaal duidelijk is? Deze training van Coniche helpt je structuur aan te brengen en de vraag uit de organisatie te vertalen naar een goed trainingsprogramma met optimaal leerresultaat!

  (Online) Training
  1 dag |
  € 499

  Fit op je werk

  De fit op je werk training van Coniche zorgt ervoor dat je de juiste balans weet terug te vinden tussen werk en privé. Tevens brengt het rust in je leven en je bent in staat om krachtige keuzes te maken.

  (Online) Training
  0,5 dag |
  Op aanvraag

  Klanttypologieën

  Leer de diverse klanttypologieën te onderscheiden om zo leiding te houden in je gesprekken.