Persoonlijk leiderschap

1 dag
€ 699
4-8
Online, incompany of het Eemklooster, Amersfoort

Weet wat persoonlijk leiderschap is, ken de eigenschappen van goed leiderschap en krijg inzicht in je eigen kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën.


Inhoud

Na deze trainingsdag ben je in staat om controle en verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven en beter om te gaan met de tegenslagen die zowel privé als professioneel op je pad komen. Je weet meer resultaat uit jezelf en uit het team te halen. Je kent jouw leerpunten m.b.t. Persoonlijk leiderschap én Persoonlijke effectiviteit.

Locatie & Kosten

De training kan online, incompany of bij ons in Amersfoort worden gegeven.

Al onze trainingen worden op maat gemaakt. Het aantal exacte trainingsdagen en het definitieve programma worden op basis van de intake aangepast naar behoefte. Voor de kosten van een incompany training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Open inschrijving

Startdata voor open inschrijving 2023: 18 december.

Startdata voor open inschrijving 2024: 18 januari, 13 maart, 7 mei en 4 juli.

De training start om 09:00 uur en duurt tot 16:30 uur. De kosten voor de open inschrijving is € 699 per deelnemer exclusief 21% BTW.

Programma

Bij aanvang van de training inventariseert de trainer welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld.

Deze training hangen we op aan de 7 eigenschappen van Covey. We behandelen de eigenschappen in een ietwat andere volgorde dan Covey doet, vanwege de logische volgorde, voor jou als deelnemer, in Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit

 • Welkom en eigen verwachting
 • Persoonlijk Leiderschap
  1. Begin met het einde voor ogen (jouw wens, jouw doelstelling)
  2. Wees proactief
 • Lunch
 • Persoonlijke effectiviteit
  1. Belangrijke zaken eerst (stukje Timemanagement)
  2. Begrijpen en dan begrepen worden (communicatieve skills!)
  3. Denk win-win
  4. Creëer synergie
  5. Houd de zaag scherp
 • Persoonlijk leiderschap en Persoonlijke effectiviteit in de praktijk (oefenen met elkaar)
 • Nabespreken, evalueren en afsluiten

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Doelgroep

Voor iedereen die aan de slag wil met leiderschap en meer resultaat uit zichzelf wil halen.

Deze dag is vooral bedoeld voor mensen die opereren op operationeel niveau, bijvoorbeeld als senior of (beginnend) teamleider. Die zichzelf beter willen leren kennen, zijn/haar persoonlijke kwaliteiten beter en meer wil inzetten en vooraf effectiever wil zijn in zijn/haar gedragingen

Resultaat

Na deze training heb je handvatten om jouw persoonlijke kwaliteiten beter in te kunnen zetten en heb je geleerd hoe je effectiever kunt zijn in je gedragingen.

Waarom Coniche

Coniche werkt met bewezen trainingsmethodieken zoals Dance®, ‘Memory Anchoring’ en HIIT, welke wij grotendeels zelf ontwikkeld hebben en die zorgen voor een inclusieve trainingsopzet voor alle deelnemers. De insteek van onze trainingen is om altijd dicht op je eigen praktijk te leren.

Hoe dan? De trainers van Coniche hebben zelf jarenlange ervaring in klantcontact operaties. We spreken de taal van zowel de leidinggevenden als de medewerkers en kennen de knelpunten. Onze ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers helpt ons om verder te gaan dan de initiële trainingsvraag.

Neem contact op