Teamcommunicatie

1 dag
Op aanvraag
4-10
Online, incompany of het Eemklooster, Amersfoort

Na deze training ben je je bewust van jouw toegevoegde waarde aan het team en die van je collega’s.


Inhoud

Na deze training heb je meer inzicht in wat jou persoonlijk boeit, drijft en inspireert en hoe dit is bij je collega’s. Samen denk je na over het teamdoel en over de stappen om dit te bereiken. Ook durf je aangesproken te worden of anderen aan te spreken op hun gedrag. Het uiteindelijke doel is om het team sterker te maken.

Locatie & Kosten

De training kan incompany worden gegeven of bij ons in in Amersfoort, in het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22.

De aangegeven studiebelastingsuren en het programma vormen een advies en kunnen op basis van een intake worden aangepast naar behoefte. Voor de kosten van deze training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Programma

Bij aanvang van de training inventariseert de trainer welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld. Uiteraard is dit een voorbeeldprogramma en kunnen de onderwerpen naar wens en behoefte worden aangepast.

Dagdeel 1
Persoonlijke leerdoelen
Kernwaarden van jezelf en de organisatie
Wat is een goed team?
Jouw rol in de organisatie
Maken Belbin-test via online link

Dagdeel 2
Belbin-test bespreken
Belbin in de praktijk, welke rol heb jij?
Kracht halen uit jezelf en je team
Het belang van samenwerken
Samen werken aan samenwerken
Oefenen aan de hand van cases

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Neem contact op