Train-de-Trainer

2 dagen
Op aanvraag
1-6
Incompany of De Poort 42, Houten

Geef je regelmatig training, maar heb je meer hulp nodig bij het opzetten van een structureel programma? Krijg je uit de organisatie vaak een trainingsvraag die nog niet helemaal duidelijk is? Deze training helpt je structuur aan te brengen en de vraag uit de organisatie te vertalen naar een goed trainingsprogramma met optimaal leerresultaat!


Inhoud

Na de training kun je vanuit een trainingsvraag een programma schrijven. Ben je op de hoogte van de diverse didactische werkvormen die je voor verschillende leerstijlen toe kunt passen én kun je een praktijk- en resultaatgerichte training ontwikkelen en geven.

Locatie & Kosten

De training kan incompany worden gegeven of bij ons in Houten, in ‘Het Oude Stadhuys’, De Poort 42. De aangegeven studiebelastingsuren en het programma vormen een advies en kunnen op basis van een intake worden aangepast naar behoefte. Voor de kosten van deze training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Programma

Via het principe “Voordoen- Samendoen- Zelfdoen” kunnen interne trainers zelf de medewerkers trainen: nu én in de toekomst! Middels een tweedaags trainingsprogramma gaat een trainer van Coniche aan de slag met de interne trainers.

Voordoen:
De eerste dag zal de training ‘Professioneel Klantcontact’, die is gegeven aan de medewerkers, volledig doorgesproken worden met de interne trainers. Verzoek aan hen is dus, indien mogelijk,  aan te sluiten in deze trainingen voor het ‘voordoen’ principe.

Samendoen:
De trainer van Coniche zal de interne trainers meenemen in de theorie en praktijk die van grote toegevoegde waarde is voor de medewerkers. Ook wordt er op dat moment met hen de gemaakte keuzes in de training doorgesproken: hoe breng je klantcontactvaardigheden over, welke werkvorm sluit het beste aan op welk moment en hoe ga je om met de groepsdynamica?

Zelfdoen:
Tijdens de tweede dag zal het train de trainer gedeelte centraal staan: hoe kan de trainer een dergelijke training zelf verzorgen, wat is daarvoor nodig, hoe kan dit uniform worden opgepakt zodat een dergelijk trainingstraject ook duurzaam wordt geborgd voor de toekomst? Op deze dag gaan we ook aan de slag met het opstellen van een trainersmanual en een duurzaam programma, werken we aan cases en brengen de interne trainers het geleerde direct in de praktijk.

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Neem contact op