Coachingsvaardigheden

1 dag
€ 499
4-12
Online, incompany of De Poort 42, Houten

Leer met deze training 'coachingsvaardigheden' van Coniche motiveren, stimuleren en aan te zetten tot meer en beter resultaat van medewerkers in alle doelgroepen.


Inhoud

Na deze training heb je inzicht in de verschillende manieren en resultaten van coaching. Je bent in staat om de mondige medewerker in alle doelgroepen te stimuleren, te motiveren en aan te zetten tot meer en beter resultaat. Je kent je eigen valkuilen en kunt daar adequaat mee omgaan om zo toch het gewenste resultaat te bereiken.

Locatie & Kosten

De training kan online, incompany of bij ons in Houten worden gegeven.

Al onze trainingen worden op maat gemaakt. Het aantal exacte trainingsdagen en het definitieve programma worden op basis van de intake aangepast naar behoefte. Voor de kosten van een incompany training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Open inschrijving

Startdata voor open inschrijving: 16 september 2021, 8 december 2021 en 6 april 2022. De training start om 09:30 uur en duurt tot 17:00 uur. De kosten voor de open inschrijving is € 499 per deelnemer exclusief 21% BTW.

Programma

Bij aanvang van de training inventariseert de trainer welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld. Uiteraard is dit een voorbeeldprogramma en kunnen de onderwerpen naar wens en behoefte worden aangepast.

Persoonlijke leerdoelen
Leerstijlen en koppeling naar effectief coachen
Wie is ‘de mondige medewerker’ en wat willen zij van jou?
Methoden en coachingsstijlen
Welke stijl past bij jou en de medewerkers van vandaag?
Verschillende gespreksstructuren leveren verschillend resultaat
Natuurlijk overwicht
Coachen op intrinsieke motivatie (bevlieging, passie en gedrevenheid)
Coaching & kalibratie
Jouw concrete bijdrage
“Externe” coachingsinvloeden
Cases, ervaringsuitwisseling
Ontwikkelen van een individueel ‘performance improvement programma’
Meer resultaat en meer werkplezier voor je medewerkers, dus ook voor jou!
Dossiervorming
Feedback, tips & tricks

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Waarom Coniche

Coniche werkt met bewezen trainingsmethodieken zoals Dance®, ‘Memory Anchoring’ en HIIT, welke wij grotendeels zelf ontwikkeld hebben en die zorgen voor een inclusieve trainingsopzet voor alle deelnemers. De insteek van onze trainingen is om altijd dicht op je eigen praktijk te leren.

Hoe dan? De trainers van Coniche hebben zelf jarenlange ervaring in klantcontact operaties. We spreken de taal van zowel de leidinggevenden als de medewerkers en kennen de knelpunten. Onze ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers helpt ons om verder te gaan dan de initiële trainingsvraag.

Download brochure

    training-coachingsvaardigheden

    Neem contact op