Coachingsvaardigheden

1 dag
€ 699
4-8
Online, incompany of het Eemklooster, Amersfoort

Leer met deze training 'coachingsvaardigheden' van Coniche motiveren, stimuleren en aan te zetten tot meer en beter resultaat van medewerkers in alle doelgroepen.


Inhoud

‘Na deze training heb je inzicht in de verschillende manieren en resultaten van coaching. Je leert jouw eigen rol als coach en jouw concrete bijdrage in het stimuleren en motiveren van verschillende soorten mensen beter te begrijpen en beter toe te passen. Daarbij leer je je team aan te zetten tot het behalen van gestelde doelen en kun je bijsturen waar nodig. Je kent je eigen kwaliteiten en weet deze adequaat in te zetten. Ook leer je je eigen valkuilen kennen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Zodat je eenieder kunt stimuleren het beste uit zichzelf te halen!’

Locatie & Kosten

De training kan online, incompany of bij ons in Amersfoort worden gegeven.

Al onze trainingen worden op maat gemaakt. Het aantal exacte trainingsdagen en het definitieve programma worden op basis van de intake aangepast naar behoefte. Voor de kosten van een incompany training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Open inschrijving

Startdata voor open inschrijving 2023: 12 september, 12 oktober, 8 november en 8 december 2023.

Startdata voor open inschrijving 2024: 6 februari, 25 april, 27 juni, 25 september, 17 oktober en 14 november 2024.

De training start om 09:00 uur en duurt tot 16:30 uur. De kosten voor de open inschrijving is € 699 per deelnemer exclusief 21% BTW.

Programma

Bij aanvang van de training inventariseert de trainer welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld. Uiteraard is dit een voorbeeldprogramma en kunnen de onderwerpen naar wens en behoefte worden aangepast.

Persoonlijke leerdoelen
Wie is ‘de mondige medewerker’ en wat willen zij van jou?
Leerstijlen en koppeling naar effectief coachen
Coachen op intrinsieke motivatie (bevlieging, passie en gedrevenheid)
Methoden en coachingsstijlen
Welke stijl past bij jou en de medewerkers van vandaag?
Jouw concrete bijdrage
Natuurlijk overwicht
Coaching & kalibratie
Ontwikkelen van een individueel ‘performance improvement programma’
Meer resultaat en meer werkplezier voor je medewerkers, dus ook voor jou!
Cases, ervaringsuitwisseling
Feedback, tips & tricks

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Waarom Coniche

Coniche werkt met bewezen trainingsmethodieken zoals Dance®, ‘Memory Anchoring’ en HIIT, welke wij grotendeels zelf ontwikkeld hebben en die zorgen voor een inclusieve trainingsopzet voor alle deelnemers. De insteek van onze trainingen is om altijd dicht op je eigen praktijk te leren.

Hoe dan? De trainers van Coniche hebben zelf jarenlange ervaring in klantcontact operaties. We spreken de taal van zowel de leidinggevenden als de medewerkers en kennen de knelpunten. Onze ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers helpt ons om verder te gaan dan de initiële trainingsvraag.

Download brochure

    training-coachingsvaardigheden

    Neem contact op