Feedback geven en ontvangen

1 dag
Op aanvraag
4-12
Incompany of De Poort 42, Houten

Leer alles over feedback: hoe geef je goede feedback en hoe ontvang je deze? En nog belangrijker: wat levert het je op?


Inhoud

Tijdens deze training leer je op een constructieve manier feedback te gebruiken in het dagelijkse werk in contact met collega’s. Daarbij spelen de volgende vragen een rol: wat doet feedback met jou? Hoe reageert de ander wanneer jij feedback geeft? In deze training leer je hoe je feedback zó kunt verwoorden dat een ander die feedback positief zal ontvangen. Dat houdt in dat je feedback leert geven vanuit ‘Ik zie, ik neem waar, ik voel’ in plaats van ‘Ik vind’.

Locatie & Kosten

De training kan incompany worden gegeven of bij ons in Houten, in ‘Het Oude Stadhuys’, De Poort 42. De aangegeven studiebelastingsuren en het programma vormen een advies en kunnen op basis van een intake worden aangepast naar behoefte. Voor de kosten van deze training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Programma

Bij aanvang van de training inventariseert de trainer welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld. Uiteraard is dit een voorbeeldprogramma en kunnen de onderwerpen naar wens en behoefte worden aangepast.

Programma
Persoonlijke leerdoelen
Het feedbackmodel, theorie
Hoe geef en ontvang jij feedback?
Het verschil tussen: ik denk, ik vind, ik voel, ik zie
Het effect van het geven van goede feedback
Feedback is een cadeautje
Leren van feedback
Continu verbeteren door middel van feedback
Feedback in de praktijk

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Neem contact op