Kernkwaliteiten

1 dag
Op aanvraag
4-10
Online, incompany of het Eemklooster, Amersfoort

Krijg inzicht in je eigen kwaliteiten en valkuilen.


Inhoud

Na deze training weet je wat je kernkwaliteiten zijn en hoe je deze goed in je werk kunt gebruiken. Je weet waar je valkuilen liggen en bent je hier bewust van. Je hebt een actieplan opgezet om zowel in je kwaliteiten als je valkuilen een ontwikkeling in te zetten.

Locatie & Kosten

De training kan incompany worden gegeven of bij ons in Amersfoort, in het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22.

De aangegeven studiebelastingsuren en het programma vormen een advies en kunnen op basis van een intake worden aangepast naar behoefte. Voor de kosten van deze training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Programma

Bij aanvang van de training inventariseert de trainer welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld. Uiteraard is dit een voorbeeldprogramma en kunnen de onderwerpen naar wens en behoefte worden aangepast.

Dagdeel 1
Persoonlijke leerdoelen
Kernkwaliteiten, de theorie
Model van Ofman
Kernkwaliteiten van jezelf en anderen
Het vullen van het kwadrant en de toepassing hiervan
Waar liggen jouw kwaliteiten en valkuilen?

Dagdeel 2
Hoe maak je effectief gebruik van de kennis van je kwaliteiten en valkuilen?
Oefenen in de praktijk aan de hand van cases
Geven van feedback op kwaliteiten en valkuilen

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Neem contact op