We gaan graag een resultaatcommitment aan, óók bij interim management

Interim management

Tijdelijke capaciteit die waarde toevoegt, interim ondersteuning betekent voor Coniche meer dan ‘op de winkel passen’. De interim professional zorgt ervoor dat de afdeling goed blijft draaien en plannen doorlopen, maar is daarbij kritisch op verbeteringen die nodig zijn voor structurele verandering.

Coniche beschikt over een eigen kernteam en een selectief netwerk van associates die bij specifieke klantcontactvraagstukken waarde toevoegen met hun kennis en kunde. We zijn hierdoor in staat om de juiste specialist te selecteren voor de opdracht. Niet alleen kennis en ervaring spelen hier een rol, ook de persoonlijkheid moet passen bij onze opdrachtgever.

Het kernteam van Coniche

Een groot voordeel van het inzetten van een Coniche interim professional is dat deze altijd kan terugvallen op de kennis en kunde van het multidisciplinaire kernteam van Coniche.

De verschillende vormen van interim ondersteuning

  • Coniche Teamleiders: De nieuwe Teamleider is een echte coach en wil het ultieme uit ieder autonoom persoon halen. De coachende Teamleider heeft continu verbeteren door de aderen stromen én met de kennis & kwaliteit van Coniche.
  • Detachering: tijdelijke operationele ondersteuning van je afdeling tegen een scherp tarief.
  • Senior Interim Management: voor tijdelijke managementondersteuning, waarbij je hoge eisen stelt aan de kennis en kunde van de interim manager.

Meer weten?

Heb je een specifieke vraag over interim management of ben je op zoek naar tijdelijke ondersteuning, vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

    contact-algemeen

    Of bel +31 (0)88 01 22 222

    Coniche voldoet volledig aan wet DBA: lees het volledige bericht.