Business School

Al onze erkende opleidingen hebben als vertrekpunt de klant!

Business School

Coniche is met 30 jaar ervaring dé opleider op het gebied van klantcontact.

Onze visie is om Nederland klantgedreven te maken: met onze praktijkgerichte e-learnings, trainingen, masterclasses en erkende opleidingen zetten we hiermee een stap richting klantgedreven Nederland. Met een compleet aanbod op verschillende niveaus helpen wij in de ontwikkeling en groei van huidige en toekomstige professionals in customer service.

Onze belofte: direct rendement

Een vereiste voor het slagen bij onze post-hbo en MBA opleiding is een verbeterplan met een rendement van minimaal € 10.000. Op deze manier verdien je de opleidingsinvestering direct terug. In werkelijkheid ligt het gemiddeld behaalde rendement voor de organisatie op € 100.000.

Alle opleidingen van Coniche Business School zijn erop gericht om direct concreet resultaat op te leveren voor de jou, de organisatie en niet in de laatste plaats de klanten. Het feitelijke resultaat voor jouw organisatie is een voorwaarde om af te kunnen studeren aan de erkende post-hbo en Executive MBA opleidingen. En dat is niet alles! Door de didactiek Action Learning levert elk college praktische tips en trucs op die je direct kunt toepassen in jouw werkomgeving.

De 5 voordelen van investeren in ontwikkeling

Trainingen en opleidingen bieden zowel werkgevers als werknemers blijvend rendement. Voor ondernemingen is het een duurzame investering in menskapitaal, dat kan zorgen voor:

  1. goed opgeleid, gemotiveerd personeel;
  2. goede in- en externe carrièremogelijkheden voor medewerkers en management;
  3. een aantrekkelijke positie als werkgever;
  4. een positieve balans tussen instroom en uitstroom;
  5. een relatief laag verzuim.

Waarom bij ons studeren?

Behalve concrete studieresultaten en aantoonbaar rendement vinden wij het als  Coniche Business School  van uiterst belang dat jouw inspanningen worden beloond met waardevolle certificaten en erkende diploma’s.

Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat wij de enige specialistische business school in Nederland zijn op het snijvlak van marketing, sales en service. Onze accreditaties zijn zowel verleend door het ministerie van onderwijs als door de industrie zelf.

De 7 zekerheden van de Coniche Business School

#1 Veel studenten van de Coniche Business School  hebben inmiddels een mooie loopbaanontwikkeling gemaakt
#2 Oud studenten van de Coniche Business School beoordelen onze opleiding(en) met “zeer goed”
#3 Door onze kleinschalige opzet kunnen wij veel persoonlijke aandacht aan de groei en toekomst van jou als student besteden
#4 Door onze klantfocus en specialisatie is elke opleiding van bewezen topkwaliteit!
#5 Erkende opleiding: diploma’s zijn waardevast en zijn zowel nationaal als internationaal erkend. Plus aantoonbare erkenning van je dagelijkse werkpraktijk!
#6 De praktijkopdrachten die jij tijdens deze opleiding maakt, dient minimaal € 10.000,- op te leveren voor de eigen organisatie
#7 Onze opleidingen zijn modulair opgebouwd. Je kunt dus je eigen opleiding samenstellen, of de volledige opleiding volgen.

Bekijk onze erkende opleidingen