Business School

Al onze erkende opleidingen hebben als vertrekpunt de klant!

Business School

Coniche Business School (voorheen Philipse Business School en School for Customer Management) is sinds 1984 dé autoriteit in trainingen en opleidingen op het gebied van klantcontact. Onze kracht ligt in onderwijs op het snijvlak van marketing, verkoop en klantenservice. ‘Customer management’ noemen wij dit overkoepelende vakgebied.

Ons portfolio omvat maatwerktrainingen, maar ook een groot aantal trainingen en workshops via open inschrijving. Ook verzorgen wij erkende opleidingen op diverse niveau’s: van MBO- tot en met Post HBO-opleidingen en MBA. We bieden een doorgaande leerweg voor klantcontactprofessionals: van medewerker tot middenkader en hoger management.

Visie

Coniche Business School is een modern, no-nonsense opleidingsinstituut, dat het hoogste rendement wil behalen uit organisaties en mensen. Onze insteek is creatief en innovatief, waarbij waarden als integriteit en kwaliteit hoog in ons vaandel staan. De persoonlijke aanpak en benadering die wij hanteren sluit zoveel mogelijk aan bij de individuele situatie van de deelnemers. Klik hieronder om direct een kijkje te nemen bij onze erkende opleidingen.

Onze belofte: direct rendement

Wat zit er in voor het bedrijf? Bij onze post-hbo en MBA opleiding eisen wij voor je verbeterplan een minimaal rendement van € 10.000 om te kunnen slagen. Op deze manier verdien je de opleidingsinvestering direct terug. In werkelijkheid ligt het gemiddeld behaalde rendement voor de organisatie op € 100.000.

Alle opleidingen van Coniche Business School zijn erop gericht om direct concreet resultaat op te leveren voor de jou, de organisatie en niet in de laatste plaats de klanten. Het feitelijke resultaat voor jouw organisatie is een voorwaarde om af te kunnen studeren aan de erkende post-hbo en Executive MBA opleidingen. En dat is niet alles! Door de didactiek Action Learning levert elk college praktische tips en trucs op die je direct kunt toepassen in jouw werkomgeving.

De 5 voordelen van investeren in ontwikkeling

Trainingen en opleidingen bieden zowel werkgevers als werknemers blijvend rendement. Voor ondernemingen is het een duurzame investering in menskapitaal, dat kan zorgen voor:

  1. goed opgeleid, gemotiveerd personeel;
  2. goede in- en externe carrièremogelijkheden voor medewerkers en management;
  3. een aantrekkelijke positie als werkgever;
  4. een positieve balans tussen instroom en uitstroom;
  5. een relatief laag verzuim;

Ruim aanbod aan training, coaching en e-learning

Naast erkende opleidingen hebben wij ook een ruim aanbod aan training, coaching en e-learning

Training en coaching

E-learning