Bij Coniche staat jouw ontwikkeling voorop. Samen maken we ambities waar.

Ieder mens is uniek. De manier van ontwikkeling moet aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. Daarom stemmen we onze adviezen, e-learnings, trainingen en opleidingen naadloos af op jouw behoefte.

Training en coaching met liefde en passie.

Coniche is met 30 jaar ervaring dé opleider op het gebied van klantcontact. Klantcontact is een vak apart. Een vak dat Coniche als de beste verstaat. Onze ervaren trainers brengen het je met veel liefde en passie bij!

Meer over onze trainingen

Coniche Business School:
aantoonbaar resultaat

Wij vinden dat de wereld een stuk klantvriendelijker mag zijn en willen aan heel Nederland laten zien hoe belangrijk goed klantcontact is. We strijden om klantcontact beter op de kaart te zetten.

Ons strijdplan? Zorgen voor de beste e-learnings, trainingen en opleidingen om jouw klantcontact naar het hoogste niveau te tillen. Zo is jouw klantcontact nu én in de toekomst altijd van topkwaliteit.

Meer over onze Business School

Coniche Studio. Didactisch ontwikkelen van e-learnings, animaties en interactieve video’s.

Coniche Studio is jouw partner in online leren. Als officieel erkende school ontwikkelen wij online leeroplossingen zodat kennis op een eenvoudige manier toegankelijk wordt voor jouw medewerkers.

Meer weten over Coniche Studio

Flexibel. Persoonlijk. Wanneer het jou uitkomt. Unlock your skills met online learning van Coniche.

Met online learning van Coniche sta je aan het roer van je eigen ontwikkeling. Door middel van online trainingen train je specifieke vaardigheden in klantcontact op ieder moment van de dag.

Meer over online learning

Onze klanten over Coniche

Ook onderscheidend klantcontact?
Wij helpen je graag!

Benieuwd naar wat Coniche voor jouw organisatie kan betekenen? Of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Eerst meer informatie ontvangen? Download dan de whitepaper.

Wij beantwoorden graag al je vragen!

  contact-algemeen

  Of bel +31 (0)88 01 22 222

  Plan direct een afspraak met ons in

   contact-algemeen

   Of bel +31 (0)88 01 22 222

   Download onze online learning content whitepaper

    post-hbo-cm