30 jaar ervaring en netwerk in recruitment

< Terug naar Recruitment

Recruitment

Wij helpen organisaties bij de werving & selectie van alle rollen binnen klantcontact, uitgezonderd de agents. Ben je zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Check hier de actuele vacatures

Onze werkwijze

We gaan verder dan het vinden van de ideale kandidaat voor jouw functieprofiel. Door middel van een uitgebreide intake kijken we naar de benodigde kennis, ervaring, vaardigheden en houding die een kandidaat nodig heeft om de rol in de organisatie te vervullen, niet alleen op dit moment, maar vooral ook richting de toekomst.

Volledig potentieel inclusief assessment

Coniche gebruikt voor de zoektocht naar kandidaten het volledige potentieel van de arbeidsmarkt. We benaderen namelijk niet alleen werkzoekenden, maar activeren ook actief de latent werkzoekende. We gebruiken hiervoor onze eigen zorgvuldig opgebouwde database maar ook netwerken zoals Linkedin.

Vervolgens testen we potentiële kandidaten middels een online assessment en interview op geschiktheid. We begeleiden jou en de kandidaat in het volledige traject tot en met het arbeidsvoorwaardengesprek, maar voor ons houdt het dan niet op.

Begeleiding na de plaatsing

In deze tijden waarin de operationele druk hoog is, en iedereen zijn handen vol heeft aan zijn eigen werk, is het voor een nieuwkomer binnen een organisatie lastig om zijn draai te vinden. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat vooral tijdens de eerste maanden bij een nieuwe werkgever, een verhoogd afbreukrisico geldt voor de pas aangenomen kandidaat. Een nieuwe werkplek, nieuwe collega’s, een ander werkproces en vaak de druk om snel inzetbaar te zijn, vergen veel van de kandidaat.

Daarom biedt Coniche als enige in dit vakgebied, als afronding van het wervings- en selectietraject, de mogelijkheid voor training & coaching van de kandidaat. Dit betekent dat de kandidaat, na plaatsing bij een van onze opdrachtgevers, gebruik kan maken van een aantal uren coaching door één van de kernteamleden van Coniche. Dit zijn allemaal consultants met meer dan 10.000 vlieguren, die zelf eindverantwoordelijk zijn geweest voor afdelingen en passie hebben voor het vak. Hierdoor kunnen zij als geen ander de kandidaat bijstaan in de eerste fase van de nieuwe baan. Dit helpt de kandidaat met een zachte landing binnen een nieuwe organisatie en vergroot de kans op een succesvol vervolg.

Het alternatief voor werving & selectie

Naast vacatures die wij voor onze opdrachtgevers invullen bieden we ook nog structurele duurzame vormen van recruitment ondersteuning. Middels assessments en normprofielen kunnen we uit jouw eigen populatie medewerkers laten doorgroeien.