Continu verbeteren: intervisie

1 dag
Op aanvraag
4-8
Online, incompany of het Eemklooster, Amersfoort

Leren van jezelf en van anderen!


Inhoud

Na deze training weet je hoe je waarde toe kunt voegen tijdens een intervisiesessie, zowel aan jezelf als aan de andere deelnemers van de sessie. Dankzij Action Learning ben je in staat praktijkvoorbeelden met elkaar te bespreken.

Locatie & Kosten

De training kan incompany worden gegeven of bij ons in Amersfoort, in het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22.

De aangegeven studiebelastingsuren en het programma vormen een advies en kunnen op basis van een intake worden aangepast naar behoefte. Voor de kosten van deze training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Programma

Bij aanvang van de training inventariseert de trainer welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld. Uiteraard is dit een voorbeeldprogramma en kunnen de onderwerpen naar wens en behoefte worden aangepast.

Dagdeel 1
Persoonlijke leerdoelen
Waarde van intervisie voor jezelf en de organisatie
Vormen van leren in de praktijk
Intervisie, theorie en praktijk
Action Learning in de praktijk

Dagdeel 2
Hoe ben je effectief tijdens intervisie?
Hoe bereid je intervisie voor?
Wat is jouw rol en bijdrage?
Hoe bewaak je het resultaat en wat leg je vast?
Intervisie in een lerende organisatie
Inspiratie en mogelijkheden

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Neem contact op