Operationeel Contact Center Management OCCM

2 dagen
€ 1599
N.v.t.
Online, incompany of het Eemklooster, Amersfoort

De beste manier om in korte tijd alle facetten van het klantcontact vak te (her)ontdekken en de samenhang te begrijpen.


Inhoud

Onze docenten nemen je mee in het reilen en zeilen van een contactcenter, van strategie tot de operationele invulling. Het bedrijven van klantcontact is topsport: iedere dag ben je bezig om je klanten zo goed mogelijk te helpen. Maar wanneer weet je de klantverwachtingen te overtreffen? Welke instrumenten heb je daarvoor nodig? De korte opleiding operationeel contactcenter management neemt je mee in alle basisaspecten die je nodig hebt om vanaf morgen nog meer grip op je klantcontact te krijgen.

Locatie & Kosten

De opleiding kan incompany of bij ons in Amersfoort worden gegeven.

De kosten voor de opleiding zijn: € 1599 exclusief 21% btw.

De sessies worden in 2 opvolgende dagen gegeven en zijn inclusief lunch. De sessies starten om 09:00 uur en duren tot 16:30 uur

Startdata 2024: 9 april (dag 2 op 10 april) en 8 oktober (dag 2 op 9 oktober)

Programma

Het uitgangspunt van deze opleiding bestaat uit ons ‘Bouwstenenmodel’. De bouwstenen representeren ieder een fundamenteel onderdeel van klantcontact. De essentie is dat deze bouwstenen op een zodanige manier zijn ingevuld dat ze optimaal bijdragen aan het realiseren van de klantcontactstrategie. De bouwstenen geven ook weer hoe deze elementen zich tot elkaar verhouden en welke afhankelijkheden er zijn.

De thema’s ‘klantcontactstrategie’, ‘de basis op orde’, ‘human capital’ en ‘continu verbeteren & innovatie’ in deze opleiding zullen in 2 dagen worden behandeld.

Erkenning

Na afloop van deze verkorte opleiding ontvang je een certificaat van deelname van de Coniche Business School.

Doelgroep

 • Senior medewerkers,
 • Teamleiders,
 • (Junior) managers;

die werkzaam zijn in een klantcontactomgeving en die in 2 sessies de essentie van contactcenter management willen leren.

Resultaat

 • Hebben de deelnemers inzage in belangrijke trends die de klant van de toekomst bepalen.
 • Weten ze welke klantcontact kanalen ze kunnen inzetten en hoe ze deze tot een ideale mix kunnen samenstellen.
 • Krijgen ze inzage in de betekenis van wat contactcenter management nu precies is. De rol van de organisatie en de besturing van klantcontact in de keten.
 • Hebben ze inzage in de functies die het contactcenter kan vervullen, inclusief de leiderschapsstijlen, leerstijlen en teamrollen.

Download brochure

  post-hbo-cm

  Schrijf je in