Online Game Teamontwikkeling

1 uur
€ 1000
6-10
Online

Ga met jouw team de uitdaging aan en ontrafel het geheim… verbind, werk samen, maak plezier en leer van elkaar!


Inhoud

Juist nu we op afstand werken is het belangrijker dan ooit om met elkaar verbonden te zijn, effectief als team te handelen en om samen op een inspirerende manier te leren. Maar wat maakt een team effectief en welke kenmerken zijn daarbij van belang? Ontdek door deze online game welke kwaliteiten jouw team heeft en waar jullie samen nog aan kunnen werken. Geef hiermee de onderlinge samenwerking een boost en leer om anders te kijken naar jouw team.

Locatie & Kosten

Tijdsinvestering voor het team is 1 uur. De tijdsinvestering totaal (voor de begeleider vanuit Coniche) is 4 uur + game

Kosten per team van 6-10 personen is € 1000 exclusief 21% BTW. Jouw team bestaat idealiter uit 6-10 mensen.

Programma

 1. Intake
  We hebben een intakegesprek met jou als leider. We achterhalen wensen en behoeften en nemen we alvast een kijkje in jouw zienswijze op het team.
 2. Game tools
  Daarna sturen we elke deelnemer een pakketje toe met ‘game tools’. Deze mogen nog niet geopend worden!
 3. Game tutorial
  We delen vooraf een filmpje met hierin de verwachtingen en de bedoeling van deze game. Deelnemers maken tegelijkertijd kennis met de trainer. Verder instructies zijn opgenomen in het pakketje dat op het afgesproken moment geopend mag worden.
 4. Let the game begin
  Jouw team ontrafelt ‘Het geheim van de Monoliet’. Gedurende een half uur gaat het team aan de slag. Ieder pakt zijn rol waarbij de code als team ontcijferd wordt.
 5. Team reflectie
  Teamleden kijken terug naar hun eigen rol, met welke blik zij hebben gekeken, wat ze ervan vonden en beantwoorden met elkaar vragen over hoe ze de samenwerking hebben ervaren. De trainer zal ondersteunen als moderator.
 6. Feedback
  Tot slot zal de trainer een beknopt en praktisch advies formuleren voor de verdere ontwikkeling van het team.

Reflectie en ijkpunten

Wij gebruiken tijdens de reflectie de volgende matrix:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We ‘plotten’ jouw team in 1 van de kwadranten a.d.h.v. de volgende vragen:

 • Hoe zelfstandig is jouw team?
 • Welke taakvolwassenheid laten ze zien in hun onderlinge communicatie?
 • Welke rol neemt eenieder aan?
 • Hoe geven ze elkaar feedback? In hoeverre wordt daar iets mee gedaan?
 • Welke resultaten behalen ze als team en hoe komen ze daar?

Advies

Vanuit het reflectiemoment, de kadering binnen de matrix en de vooraf geïnventariseerde wensen, adviseert de trainer van Coniche een passend vervolgtraject. We koppelen dit advies aan mogelijke training, coaching, persoonlijke ontwikkeling en betere samenwerking voor zowel jouw team, als de individuen daarbinnen. Alles is mogelijk, maar altijd passend aan de inzichten zoals hierboven beschreven. Om alvast wat mogelijkheden vanuit de dwarsdoorsnede van een team op een rijtje te zetten:

 • Een training teamcommunicatie, waarin ieders rol besproken wordt, plus bijdrage aan het team(resultaat)
 • Feedback geven en ontvangen, oefenen met elkaar in een workshop.
 • Blinde vlekken en open deuren. Workshop gericht op bewustwording van ieders talent, kwaliteiten en optimale inzet daarvan
 • Autonomie en Self Management. Training over welke stappen je als team kunt zetten om meer verantwoordelijkheid te nemen en daarmee meer autonomie te ervaren
 • Self engaging. Hoe kun je er als individu binnen een team voor zorgen dat je doet wat je leuk vindt, en leuk vindt wat je doet? Wat heb je nodig en welke actie neem je daarop?

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Doelgroep

Voor teams die de samenwerking willen versterken en van elkaar willen leren.

Resultaat

Ontdek door deze online game welke kwaliteiten jouw team heeft en waar jullie samen nog aan kunnen werken. Na de game krijgen julli een praktisch advies voor de verdere ontwikkeling van het team.

Waarom Coniche

Coniche werkt met bewezen trainingsmethodieken zoals Dance®, ‘Memory Anchoring’ en HIIT, welke wij grotendeels zelf ontwikkeld hebben en die zorgen voor een inclusieve trainingsopzet voor alle deelnemers. De insteek van onze trainingen is om altijd dicht op je eigen praktijk te leren.

Hoe dan? De trainers van Coniche hebben zelf jarenlange ervaring in klantcontact operaties. We spreken de taal van zowel de leidinggevenden als de medewerkers en kennen de knelpunten. Onze ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers helpt ons om verder te gaan dan de initiële trainingsvraag.

Schrijf je in