De invloed van Teamleiders op de klantbeleving is cruciaal!

< Terug naar Interim management

Coniche Teamleiders

Coniche heeft als visie om Nederland meer klantgedreven maken. Dagelijks helpen wij dan ook vele opdrachtgevers, van groot tot klein en van profit tot non-profit, elke keer een stap verder te zetten. De ene keer met trainingen of opleidingen de andere keer met een advies of tijdelijke ondersteuning. Wij geloven sterk in ontwikkeling en om daarmee een continu verbeteromgeving te creëren.

Teamleiders zijn in onze ogen de eerste leidinggevende laag waarmee de klant daadwerkelijk in aanraking komt. De invloed van Teamleiders op de klantbeleving is daarmee cruciaal. Wij zijn ervan overtuigd dat Teamleider zijn in een klantcontactomgeving een specifiek vak is. In de markt zien wij vele algemene management opleidingen maar we missen daarin het centraal stellen van de klant. Daarom willen wij als Coniche de rol van Teamleider stevig in de markt neerzetten. Enerzijds door middel van onze Teamleiders Academy anderzijds door talenten zelf hiervoor goed op te leiden en te begeleiden. Met de verkrappende markt in het achterhoofd willen wij deze Teamleiders van waarde laten zijn bij onze opdrachtgevers. Teamleiders met een nieuw soort leiderschap waarbij sturen op autonomie en continu verbeteren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De Coniche teamleider is daarmee geboren.

In deze promo laten we graag zien hoe wij goed leiderschap vooral niet zien. Een Coniche Teamleider heeft een duidelijke visie op nieuw leiderschap en neemt dit mee naar organisaties. Waar liggen de behoeftes van jouw medewerkers? Op welke manier heb je aandacht voor groei en ontwikkeling?

Wat betekent dit voor de opdrachtgever?

De nieuwe Teamleider is een echte coach en wil het ultieme uit ieder autonoom persoon halen. De coachende Teamleider heeft continu verbeteren door de aderen stromen én met de kennis & kwaliteit van Coniche.

Hoe begeleiden wij de Coniche Teamleider?

Met heel veel ontwikkeling. Met een eigen individuele leerlijn werkt de Teamleider toe naar het zijn van een ervaren klantcontact professional. Hiermee zet de Teamleider stappen richting zijn of haar ideale droombaan bij de ideale werkgever of sluiten zij zich aan als Consultant binnen Coniche.

Hoe geven wij hier invulling aan?

Door middel van een persoonlijk assessment en de specifieke wensen en behoefte van de Teamleider stellen we zijn of haar individuele leerpad samen. Hier worden ze zowel op persoonlijk als inhoudelijk vlak begeleid. Daarnaast staat er een heel kennishuis aan ervaren consultants en trainers voor hen klaar!

Kunnen wij jou helpen met Coniche Teamleiders?

Ben je op zoek naar tijdelijke ondersteuning en wil je weten hoe wij met Coniche Teamleiders hier het beste invulling aan kunnen geven? Vul het formulier in en Saskia neemt z.s.m. contact met je op!

    coniche-teamleiders

    Ben je een beginnend Teamleider of Senior Medewerker?

    Bekijk de vacature en solliciteer!