De passie voor klantcontact loopt door mijn bloed, ik ben sinds het jaar 2000 werkzaam in dit mooie vak. De constante dynamiek en de brede doelgroep van mensen waarmee je mag werken maakt dat dit de branche is waar ik écht pas.

Mijn eerste bijbaantje naast mijn studie was als agent in een Callcenter in de financiële dienstverlening. Later leerde ik het vak van Recruitment en Marketing kennen en dan weet je; medewerkers maken het succes van jouw organisatie.

Ik haal mijn energie uit gesprekken met collega’s, opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten. Waar ligt de wens en/of de behoefte en hoe kunnen we hierin meedenken, ontzorgen en oplossen. Door oprechte interesse te tonen en te denken in mogelijkheden kom je snel tot de kern van een mooie samenwerking.  Aandacht, Coaching en Waardering zijn hierin de sleutel tot succes.

Opgegroeid in de regio Utrecht maar nu al zo’n 20 jaar met mijn gezin woonachtig in het mooie Twente. Lekker uit eten gaan, borrelen op een terras en vakanties naar Italië, heerlijk!

Woorden die mij kenmerken in mijn vak en als mens: gedreven en positief.