Mijn eigen loopbaan is na de opleiding pedagogiek en master of education begonnen in het MBO en HBO onderwijs. Vervolgens is mijn loopbaan verder gegaan in de zorg. Voor zowel het onderwijs als voor de zorg heb ik verschillende modules (digitale) en opleidingen ontwikkeld. Daarnaast vond ik het interessant om de individuele medewerker te coachen in zijn loopbaan (hiervoor heb ik de opleiding loopbaancoaching gevolgd)

Mijn passie is om mensen in een positieve beweging te krijgen en/of te houden in hun werk. Dit doe ik onder andere door middel van het ontwikkelen van trainingen, cursussen, blended learnings, e-learnings en loopbaancoaching.

Mijn doel is om medewerkers te helpen in hun ontwikkeling om digitaal te leren. Ik krijg energie wanneer ik merk dat de e-learning een bijdrage levert aan de learning journeys van medewerkers. Ik werk graag met andere disciplines om een gepaste e-learning te ontwikkelen.

Binnen Coniche ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van e-learnings op het gebied van klantcontact. Een van de leukste aspecten van dit werk vind ik innovatie, creativiteit, probleemoplossend denken, doelgericht en projectmatig werken. Voor onze klanten en de interne medewerkers ontwikkel ik graag aansprekende interactieve e-learnings dat aansluit bij de doelgroep. Voor dit werk heb ik de verbinding met andere experts nodig.

Samen met onze klanten en inhoudsdeskundige ontdek ik de leervragen in het gesprek en vervolgens concretiseer ik dat tot leeroplossingen. Naast het creƫren van nieuwe digitale content optimaliseer ik de lopende trainingen, leerlijnen of workshops van Coniche.

Het werk als ontwikkelaar vraagt veel inspiratie en creativiteit en dat past helemaal bij mij!

Een aantal woorden die mij kenmerken zijn: actiegericht, creatief, oplossingsgericht, betrokken en continue verbeteren.