Ik ben een creator. Ik hou er van om uitdagende en inspirerende doelen te stellen en alles in het werk te stellen om die doelen te halen. Hoe onmogelijker het doel, hoe leuker ik het vind. Maar ik doe het natuurlijk niet alleen: ik wil dat altijd doen met een team. Ik ben ervan overtuigd dat als iedereen vanuit zijn eigen kracht werkt en gedreven is om het met elkaar te doen dat we de doelen ook echt gaan halen. Vanuit die drive heb ik aan de wieg gestaan van Coniche en van het eerste zelfsturende topsportteam ter wereld: Coniche Topvolleybal Zwolle.

Ik hou van snelheid maken maar snap ook dat iets goeds tijd nodig heeft om te groeien. Je kunt daarom ook alleen iets duurzaams opbouwen vanuit een lange termijn visie. Ik kan er slecht tegen als regels belangrijker gemaakt worden dan de bedoeling en als mensen geen zelfreflectie hebben.

Dus heb je een uitdaging en zoek jij ook mensen om je heen om die uitdaging samen met jou tot een goed einde te brengen? Schroom dan niet om mij een belletje te geven. Wie weet kunnen we elkaar helpen en versterken.

Twee woorden die mij kenmerken: ondernemend & teamplayer.