Als senior trainer, coach en adviseur voor Coniche Business School ben ik verantwoordelijk voor trainingen en opleidingen binnen de contactcenterbranche en daadkrachtig in kwaliteitsmanagement.

Ik doe dit nu al jaren, en nog elke dag met veel plezier, omdat ik ook elke dag iets leer. Of het nu een training is voor medewerkers om de beste klantervaring te bereiken, een persoonlijke coaching is op persoonlijk en functioneel vlak, of het opzetten van een Academy, het levenslange leren is een feit. Ik maak elke dag het verschil in de ontwikkeling van de ander.

Wat voor mij het werk zo leuk maakt? Datgene doen wat bij de opdrachtgever past en wat hij/zij graag met zijn team of afdeling wil bereiken. En aan de andere kant juist met de deelnemers in gesprek blijven, om op een DANCEĀ® manier ook hun doelen te verwezenlijken tijdens een training of coaching. Daarnaast ben ik kritisch op hoe een organisatie haar kwaliteitsbeleid, en het Learning & Development platform heeft ingericht. En geef daar graag een passend advies over, met als doel op alle lagen het continue ontwikkelen te stimuleren.

Ik werk graag vanuit mijn kracht: het bereiken van resultaten vanuit een manier die doet denken aan de toegepaste psychologie. Ofwel het stimuleren van het zelf nadenken en bewust worden om zo bewust je gedrag bij te kunnen sturen en waar mogelijk zelfs te veranderen. Of dat nu in klantcommunicatie of in leiderschapsstijlen zit.

Ik krijg energie van werken met mensen. Hun enthousiasmeren, activeren en gezamenlijk toewerken naar het resultaat.

Twee woorden die mij kenmerken: snel aanpassingsvermogen en helicopter-view.