Bij Vereniging Eigen Huis telt persoonlijkheid even zwaar als het cv

Trots zijn ze bij Vereniging Eigen Huis (VEH) dat ze in de afgelopen periode twee managers en een WFM-specialist hebben kunnen werven voor het Informatie & Advies Centrum (I&AC). Coniche heeft de vereniging geholpen en bracht deze nieuwe medewerkers binnen met de beproefde werkwijze van luisteren, meedenken en matchen op persoonlijkheid.

Het I&AC van Vereniging Eigen Huis adviseert eigenwoningbezitters op juridisch, bouwkundig en financieel/fiscaal terrein. Daarnaast is er de ledenservice die vragen beantwoordt over het lidmaatschap en over collectieve acties van Vereniging Eigen Huis voor de inkoop van bijvoorbeeld energie zonnepanelen of op het gebied van duurzaamheid.


HR-adviseur Pauline van Vliet en Hein Kruider manager van het Informatie en Adviescentrum

Continu verbeteren
HR-adviseur Pauline van Vliet is erbij als medio vorig jaar de werving begint voor een nieuwe manager voor het I&AC. Coníche weet de juiste match te maken door Hein Kruider voor te dragen: een ervaren manager met een achtergrond in klantprocessen, de ICT-kant, optimalisatie en werken vanuit een visie. En: continu verbeteren en mensen daarin meenemen.

‘Werkwijzen stonden nog in de kinderschoenen en de buitenwereld veranderde snel’ – Hein Kruider

‘Werkwijzen stonden nog in de kinderschoenen’, vertelt Hein Kruider, ‘en de buitenwereld veranderde snel. VEH moest mee, en daar was externe expertise bij nodig. WFM bijvoorbeeld bestond vooral uit roosteren op de korte termijn en was vooral een taak van de teammanagers. Ook de inzet van kanalen bleef achter. Voor alles moest je bellen of mailen, online was nog te weinig ingeregeld.’

Lees het volledige interview

    veh