Studentverhalen

De Post HBO opleiding WFM: De begeleiding werd door meerdere docenten ondersteund en stonden via de mail dan wel telefoon altijd klaar om extra vragen te beantwoorden of om even te sparren. Docenten zijn kundig en de lessen boeiend. Verbeteringen hebben we tijdens de studie aangegeven en hier is direct iets mee gedaan. Al met al heb ik met veel plezier deze opleiding gevolgd en heb ik er veel van geleerd.


Student post-hbo WFM aan het woord: "Docenten zijn kundig en de lessen boeiend"

Stephan Henzen - Planner / trafficer - Rabobank

Lees meer...

Student post-hbo WFM aan het woord: "Een hele brede opleiding die op alle facetten van het WFM vak betrekking heeft"

René Klaassen - Capacity Manager – Webhelp Nederland

Lees meer...

Student post-hbo WFM aan het woord: "Sterk aan de opleiding is dat het toegevoegde waarde heeft voor iedere functie waar WFM komt kijken. Zowel strategisch als tactisch en operationeel komen aan bod"

Jordi Castel - Forecaster RKS - Rabobank

Lees meer...

Student MBA Leadership Achmea: "De colleges waren steeds weer enorm inspirerend. Continu een andere kijk op leiderschap en het gebruik van verschillende leiderschapsstijlen. De theorie en de praktijk, de wetenschap en de omgeving, het lichaam en de geest, kwamen pas echt in verbinding met elkaar. De module Leadership heeft mij als persoon, als individu, als leider en als volger een completer mens gemaakt."

Manager Achmea

Lees meer...

Student MBA Leadership: "De Module Leadership heeft mij enorm geholpen in het zetten van de volgende stap in mijn carrière. Er is veel aandacht voor persoonlijke gesprekken en tips van de docent zijn meteen toepasbaar in de praktijk. De vertaalslag van theorie naar dagelijkse werk wordt goed gemaakt en dat zorgt persoonlijke groei. Fijne uitwisseling van ervaringen onder de studenten."

Klantbelever

Lees meer...

Student Post-hbo WFM aan het woord: "De standaard is hoog en je kunt niet zonder hard werken en veel leren de opdracht succesvol afronden maar dat is tenslotte ook waarvoor je een opleiding kiest denk ik dan. "

Aaldert Strating - WFM Manager - Transcom

Lees meer...

Student Alliander Post-hbo Workforce Management: "Veel geleerd tijdens deze opleiding. Inspirerende trainers, lessen en leuke medestudenten waar veel ervaringen mee zijn uitgewisseld. Tijdens de opleiding werd om feedback gevraagd, en dit werd gelijk opgepakt. Een inspirerende opleiding op een fantastische locatie. Het maken van de scriptie was pittig en kost veel tijd, maar met de juiste begeleiding zeker te doen. Heb dit met trots kunnen presenteren."

T. Schievink- van der Meer - Capaciteitsplanner - Aliander

Lees meer...

Klantcase student Vivare Post-hbo CEM: "Een klant die geen contact opneemt heeft meer tijd voor thuis"

Elise Hazelaar - Kwaliteitsadviseur - Vivare

Lees meer...