Studenten Rabobank over de Post-hbo WFM

Anouk van Someren – Planner WFM
De locatie waar de lessen gegeven worden is echt ideaal en makkelijk te bereiken, zowel met de auto als openbaar vervoer. Qua leraar, de een geeft anders les dan de anders. Het zijn voornamelijk mensen uit de praktijk en geen leraren vanuit de PABO e.d. De manier van lesgeven kan verschillen maar het fijn voorbeelden te horen vanuit de praktijk. Ik werd echt vanaf begin af aan goed ontvangen en voelde me erg op mijn gemak. Ik heb met ontzettend veel plezier de opleiding afgerond. Heel fijn om op deze manier naar school te gaan. Kleine setting, leraren uit de praktijk en alle hulp die geboden wordt op de opleiding in een keer af te ronden. Erg leerzaam en ik ben heel enthousiast. Inhoudelijk kan ik mijn werk inmiddels beter, leuker en inhoudelijk sterker kan uitvoeren.

Jordi Castel – Forecaster RKS
Een mooi allround training van het WFM vak. Alle onderdelen van de WFM cyclus worden doorlopen waarbij de basiskennis wordt behandeld. Op basis daarvan kun je zelf desgewenst de verdieping opzoeken bij een onderwerp middels de scriptie. Sterk aan de opleiding is dat het toegevoegde waarde heeft voor iedere functie waar WFM komt kijken. Zowel strategisch als tactisch en operationeel komen aan bod, je kunt er dus altijd iets van meenemen naar je dagelijks werk. De opleiding wordt verzorgd op een nette locatie die goed bereikbaar is. De docenten hebben ruime ervaring in het vakgebied en spreken daardoor in voorbeelden en kunnen zicht goed inleven in de vraagstukken die op tafel komen. Er is zeer veel ruimte voor interactie, mede door de kleine klassen. Dit geeft veel invloed en verantwoordelijkheid bij de studenten. In ons geval resulteerde dit in een redelijk contactcenter georiënteerde opleiding, iets dat voor mij prettig was.

Stephan Henzen – Planner / trafficer
Post HBO opleiding WFM: De begeleiding werd door meerdere docenten ondersteund en stonden via de mail dan wel telefoon altijd klaar om extra vragen te beantwoorden of om even te sparren. Docenten zijn kundig en de lessen boeiend. Verbeteringen hebben we tijdens de studie aangegeven en hier is direct iets mee gedaan. Al met al heb ik met veel plezier deze opleiding gevolgd en heb ik er veel van geleerd.

Jessica Kleine Schaars, Adviseur
Alle trainers zijn bekwaam en hebben veel input vanuit de praktijk waar ze zelf ook nog in werken. Dit maakt de lesdagen afwisselend en leer je veel. Daarnaast staat je begeleider voor je klaar wanneer hem nodig hebt. Wat beter kon is de tijdslijnen rondom examen 2 en inleveren scriptie.

Hannah Hoksbergen, WFM Manager
Interactieve college’s en docenten uit het werkveld, zorgen voor actuele onderwerpen en praktijksituaties die inspireren. Collega studenten geven veel input en afstemming met collega’s is goed om eigen praktijksituaties mee te delen/ feedback te vragen.

Lisette Drost, Medewerker Planning & Traffic
Met een ruim jaar aan ervaring als planner wilde ik graag meer leren en verdiepen over alles dat met WFM te maken had. Mijn werkgever bood deze kans en zo begon in september 2018 de eerste lesdag van de post-hbo opleiding Workforce Management bij Coniche Business School. Met veel enthousiasme ontvangen, duidelijke structuur in opbouw en lessen en vooral veel nieuwe input. Daarnaast zaten in de klas allemaal gelijkgestemden, iedereen wilde nieuwe dingen leren, maar was er ook veel ervaring, waardoor ‘discussies’ en gesprekken onderling erg leerzaam waren. Kortom, een inspirerende opleiding, waarbij veel persoonlijk contact mogelijk is, zowel onderling met klasgenoten als met de studiebegeleiders en docenten. En waar je je snel op je plek voelt wanneer je nog niet zo lang binnen WFM werkt of wanneer je juist nog meer verdieping zoekt na al jaren werkzaam te zijn.

Claudia Harteveld, Planner
Na alleen praktijkervaring te hebben, veel theorie geleerd. Verschillende docenten met hun eigen expertise met goede praktijkvoorbeelden. Deze opleiding was een zeer goede aanvulling voor mijn ontwikkeling en ben blij dat ik deze gevolgd heb.