Hoe creëer ik een high performing cultuur in mijn team?

High Performing Teams

Binnen Coniche hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren van organisaties hoe om te gaan hoge dynamische omgevingen inzake prestaties en kwaliteit. Op basis van deze ervaringen heeft Coniche samen met internationaal gerenommeerde partijen en in de topsport de kennis gebundeld om een High Performance aanpak te ontwikkelen. Hiermee boek je als organisatie consequent hoge niveaus van samenwerking, innovatie en superieure performance.

Om een High Performing cultuur te genereren in je organisatie heb je 2 bouwstenen nodig om continu het topsport niveau te creëren.

1. Werkgeluk

Er is een sterke correlatie dat gelukkige medewerkers significant betere performance leveren. Door het creëren van een psychologische veilige omgeving en het versterken van de betrokkenheid en intrinsieke motivatie leg je de basis voor werkgeluk.

2. Performance

Sterke mate van verantwoordelijkheid, doelgerichtheid en eigenaarschap durven nemen zijn de beïnvloeders voor performance. Door het versterken van diversiteit aan denkstijlen en een uitdagende leeromgeving genereer je een High Performing structuur.

  • Wil je meer weten over onze unieke aanpak waarmee je als organisatie duurzaam succesvol kan zijn. Bekijk dan onze eigen HPO methodiek W1NNEN.
  • Wil je als organisatie onderzoeken wat nu de High Performing drivers zijn binnen je bedrijf? Neem dan deel aan dit toonaangevend onderzoek van Coniche, Human Insight en London Business School. Bekijk hier de informatie.