Doe mee aan dit unieke traject en krijg waardevolle inzichten

< Terug naar High Performing Teams

High Performing Teams onderzoek

Een snel veranderende wereld vraagt om een nieuwe aanpak

De professionele werkomgeving is snel aan het veranderen door de vele disrupties in de markt. Om hier adequaat op in te spelen, moeten organisaties zich wendbaar opstellen. Maar welke aanpak is nu het meest succesvol voor jouw organisatie en markt?

Doe mee aan dit unieke traject, leer en ervaar welke essentiële succesfactoren effect hebben op de performance van jouw organisatie.

Onderzoek samen met toonaangevende specialisten 

Onder begeleiding van een unieke combinatie van een professioneel team bestaande uit consulting wetenschappers (London Business School), assessment specialisten (Human Insight) en coaches (Coniche) worden 5 verschillende organisaties uit 5 verschillende branches geselecteerd voor deelname aan dit unieke programma. Iedere organisatie selecteert 1 team en heeft minimaal 1 ander team dat in de reguliere situatie zonder coaching doorwerkt.

1 Onderzoek, 6 maanden, 5 organisaties en 5 teams.

De doelstellingen van dit traject zijn:

  • Helder krijgen welke (universele en organisatie-specifieke) drivers van High Performing Teams kenmerkend zijn voor jouw bedrijf.
  • In de praktijk testen welke interventies op het gebied van leiderschap en teamdynamiek in jouw organisatie relevant zijn en positieve impact hebben op het creëren van een High Performance Team.

Concrete resultaten en inzichten in High Performance Teams

Alle ervaringen worden gebundeld in 1 rapport waarin de inzichten van het leiderschap, vanuit de praktijk zijn opgenomen. Het rapport bestaat uit:

  • Benchmark: overzicht van de succesvolle interventies en inzichten van de verschillende deelnemende teams, leren van teamsamenstelling, teamdynamiek en performance management
  • Organisatie: inzicht in de organisatiecultuur en gedragingen en meting van veranderkracht potentieel. Een analyse van de huidige en gewenste situatie van de organisatie en het leiderschap.
  • Team: Quality of interactionrapport met hierin een verslag van huidige staat van psychische veiligheid, culturele performance aspecten en waardevolle interventies/ gedragingen. Geleerde lessen vanuit de praktijk, verrijkt met handvatten vanuit de theorie & coaching.
  • Toegang tot online omgeving met leiderschaps- en projectmanagement modules.

Doe mee aan dit unieke traject, leer en ervaar hoe High Performing Teams de inzichten en handvatten bieden om effectief met veranderingen om te gaan.

Meld je vandaag nog aan via het inschrijfformulier of neem contact met ons op, we lichten het graag toe.