Proefcollege post-hbo CX en Contact Center Management

2 uur
Gratis
N.v.t.
Online

Onze (digitale) deuren staan voor je open op woensdag 6 september. Kom sfeer proeven, interessante mensen ontmoeten en vooral veel inspiratie opdoen om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.


Inhoud

Je bent van harte welkom op één van onze gratis proefcolleges van de opleidingen: post-hbo CX en post-hbo Contact Center Management.

Wij maken graag kennis met jou én jouw organisatie. Tijdens het proefcollege informeren wij je over het programma, de toelating, financiering en organisatie van de opleiding. Daarnaast is er veel ruimte voor het beantwoorden van vragen. Je maakt kennis met andere geïnteresseerden en docenten. Daarnaast wordt er een introductiecollege gegeven door de (kern)docent van Coniche Business School gebaseerd op het programma van de opleiding van jouw keuze.

Locatie & Kosten

Het proefcollege wordt online verzorgd van 09:30 – 11:30 uur.

Datum: 6 september.

Programma

Programma voor deze dag:

  • Ontvangst
  • Introductie opleiding
  • Proefcollege door de kerndocent van de opleiding of een docent van de Coniche Business School
  • Napraten
  • Einde

Erkenning

Het proefcollege is van onze geaccrediteerde post-hbo opleidingen en is getoetst door de Stichting Post HBO Nederland (SPHBO).

Na afronding van de post-hbo opleiding wordt jouw naam opgenomen in het Landelijke Register van Deelnemers bij Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION – https://www.cpion.nl/Page/Home).

Wanneer je de volledige opleiding volgt en je eindopdracht succesvol verdedigt, ontvang je het erkende diploma ‘Multichannel Contact Center Management’ of ‘Customer Experience Management’.

Doelgroep

Het proefcollege is voor iedereen die interesse heeft in de post-hbo CX en post-hbo Contact Center Management en er graag meer over zou willen weten.

Resultaat

Na het proefcollege ben je geïnformeerd over het programma, de toelating, financiering en organisatie van de opleiding. Je hebt kennis gemaakt met andere geïnteresseerden, docenten én je hebt een introductiecollege gevolgd door de (kern)docent van Coniche Business School gebaseerd op het programma van de opleiding van jouw keuze.

Waarom Coniche

#1 Veel studenten van de Coniche Business School  hebben inmiddels een mooie loopbaanontwikkeling gemaakt
#2 Oud studenten van de Coniche Business School beoordelen onze opleiding(en) met “zeer goed”
#3 Door onze kleinschalige opzet kunnen wij veel persoonlijke aandacht aan de groei en toekomst van jou als student besteden
#4 Door onze klantfocus en specialisatie is elke opleiding van bewezen topkwaliteit!
#5 Erkende opleiding: diploma’s zijn waardevast en zijn zowel nationaal als internationaal erkend. Plus aantoonbare erkenning van je dagelijkse werkpraktijk!
#6 De praktijkopdrachten die jij tijdens deze opleiding maakt, dient minimaal € 10.000,- op te leveren voor de eigen organisatie
#7 Onze opleidingen zijn modulair opgebouwd. Je kunt dus je eigen opleiding samenstellen, of de volledige opleiding volgen.

Ben je benieuwd naar de ervaring van onze studenten? Bekijk dan de studentverhalen of de studentvideo’s.

Schrijf je in