Studentverhalen


"Door het doen van een praktijkonderzoek wordt je ook gedwongen om de theorie in de praktijk toe te passen waardoor je een betere professional wordt."

Afstudeeronderzoek Marc Rooskens - Coördinator WFM

Lees meer...

"Bij de start van de opleiding en ook gedurende de opleiding krijg je voldoende coaching, ook buiten de lessen om kun je docenten benaderen om te sparren over bepaalde vraagstukken."

Waldo Mangé - Imperial Logistics International

Lees meer...

Patrick Kauw, Team Manager Traffic Management bij VodafoneZiggo, vertelt in deze video waarom hij heeft gekozen voor nog een opleiding bij Coniche Business School en hoe hij de opleidingen heeft ervaren.

Patrick Kauw - VodafoneZiggo

Lees meer...

"Fantastisch leuke, leerzame opleiding van vakkundige mensen/ docenten."

Fern Meyer - De Politie

Lees meer...

"Deze opleiding heeft mij geholpen te groeien binnen het WFM vakgebied"

Andrea Davelaar - Zorgcentra de Betuwe

Lees meer...

"Inhoudelijk interessante opleiding die een goed overzicht biedt van het hele vakgebied en andere zaken waar WFM mee te maken heeft."

Emmie Postema - Planmen

Lees meer...

"Goede inhoudelijke opleiding. Echt super!"

Ilonka van den Berg - A.S.R.

Lees meer...

"Door de bekwame docenten uit het werkgebied, de interactieve lessen en mede-klasgenoten veel geleerd over het vak."

Marloes van Dijk - WFM medewerker - Otravo

Lees meer...

"Kortom, een inspirerende opleiding, waarbij veel persoonlijk contant mogelijk is, zowel onderling met klasgenoten als met de studiebegeleiders en docenten"

Rabobank

Lees meer...

Student post-hbo WFM aan het woord: "Een hele brede opleiding die op alle facetten van het WFM vak betrekking heeft"

René Klaassen - Capacity Manager – Webhelp Nederland

Lees meer...

Student MBA Leadership Achmea: "De colleges waren steeds weer enorm inspirerend. Continu een andere kijk op leiderschap en het gebruik van verschillende leiderschapsstijlen. De theorie en de praktijk, de wetenschap en de omgeving, het lichaam en de geest, kwamen pas echt in verbinding met elkaar. De module Leadership heeft mij als persoon, als individu, als leider en als volger een completer mens gemaakt."

Manager Achmea

Lees meer...

Student MBA Leadership: "De Module Leadership heeft mij enorm geholpen in het zetten van de volgende stap in mijn carrière. Er is veel aandacht voor persoonlijke gesprekken en tips van de docent zijn meteen toepasbaar in de praktijk. De vertaalslag van theorie naar dagelijkse werk wordt goed gemaakt en dat zorgt persoonlijke groei. Fijne uitwisseling van ervaringen onder de studenten."

Klantbelever

Lees meer...

Student Post-hbo WFM aan het woord: "De standaard is hoog en je kunt niet zonder hard werken en veel leren de opdracht succesvol afronden maar dat is tenslotte ook waarvoor je een opleiding kiest denk ik dan. "

Aaldert Strating - WFM Manager - Transcom

Lees meer...

Student Alliander Post-hbo Workforce Management: "Veel geleerd tijdens deze opleiding. Inspirerende trainers, lessen en leuke medestudenten waar veel ervaringen mee zijn uitgewisseld. Tijdens de opleiding werd om feedback gevraagd, en dit werd gelijk opgepakt. Een inspirerende opleiding op een fantastische locatie. Het maken van de scriptie was pittig en kost veel tijd, maar met de juiste begeleiding zeker te doen. Heb dit met trots kunnen presenteren."

T. Schievink- van der Meer - Capaciteitsplanner - Aliander

Lees meer...

Klantcase student Vivare Post-hbo CEM: "Een klant die geen contact opneemt heeft meer tijd voor thuis"

Elise Hazelaar - Kwaliteitsadviseur - Vivare

Lees meer...