Senior management voor de grotere veranderingen

< Terug naar Interim management

Senior management

Tijdelijke capaciteit én verbeteren; Wij bieden tijdelijke managementondersteuning voor blijvende verandering. Zoek je tijdelijke ondersteuning voor de aansturing van een team van professionals, begeleiding van een (organisatie-)verandering en/of bij de implementatie van een project? En wil je daarbij geen concessies doen aan kennis of ervaring? Dan is onze aanpak een goede keuze.

Wij beschikken over een ruim netwerk van ervaren specialisten, waardoor wij een selectie kunnen maken op basis van de specifieke kennis en kunde die jij vraagt voor de tijdelijke rol.

Daarnaast heeft de interimmanager continu toegang tot de kennis en kunde van het kernteam van Coniche, zodat elk vraagstuk snel en goed kan worden opgelost. Bovendien zorgt de interimmanager, naast het klaren van de klus, voor de input en acties die nodig zijn om de verandering te borgen voor de lange termijn. Voorbeelden van senior interimposities zijn:

 • Manager/ Directeur Customer Operations
 • Manager/ Directeur Support
 • Manager WFM
 • Programmamanagers
 • Customer Experience Managers

Verandermanagement

Verandermanagement, ook wel changemanagement, is een aparte discipline. De mate van veranderbereidheid of weerstand binnen de organisatie bepaalt voor een groot deel het succes van blijvende verandering. Coniche helpt bij het ontwikkelen en uitvoeren van de juiste communicatie- en veranderstrategie. Dit doen wij op basis van jarenlange ervaring met verandertrajecten en verschillende theoretische modellen. Met de juiste aanpak ontstaat er balans tussen mensen en systemen, wensen en realiteit en ratio en emotie(s).

Werkwijze

Op basis van een intakegesprek brengen we de exacte behoefte in kaart en schetsen we het gewenste profiel. Daarnaast bepalen we de randvoorwaarden zoals de verwachte duur, de inzet per week en het globale tarief. Daar waar mogelijk of gewenst definiëren we resultaatafspraken, zodat de gedane investering goed wordt verantwoord.

Daarna starten we het selectieproces, waarbij Coniche kandidaten selecteert en voorstelt. De kandidaten worden uitgebreid ingelicht over de situatie, de uitdaging en het te behalen resultaat. Op basis van de gesprekken bepaal jij als opdrachtgever of de kandidaat qua ervaring, kennis en karakter alles in huis heeft om de opdracht te vervullen. Na de start vindt er regelmatig overleg plaats tussen Coniche, de opdrachtgever en de kandidaat om te bepalen hoe de opdracht verloopt en wordt er waar nodig, bijsturing verricht.

Heb je momenteel of in de toekomst behoefte aan tijdelijke senior managementondersteuning? En heb je de behoefte om hierover te sparren? Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  contact-algemeen

  Of bel +31 (0)88 01 22 222

   

  Als je tijdelijke managementondersteuning zoekt, waarbij het begeleiden van verandering minder belangrijk is, maar de focus op de operationele aansturing van het team ligt, dan is detachering een goed alternatief.