Maak gebruik van onze pool met operationele professionals

< Terug naar Interim management

Detachering

Snel tijdelijke managementcapaciteit om jouw team te ondersteunen. Als je op korte termijn tijdelijke operationele ondersteuning zoekt voor de aansturing van een team of activiteit en daarbij de kosten van inhuur laag wilt houden, is detachering een goede optie.

Met detachering kunnen wij snel schakelen in onze pool van operationele professionals, die op korte termijn beschikbaar zijn, om de opdracht te vervullen. Voorbeelden van posities waarvoor detachering een goede oplossing is, zijn:

  • Teamleiders
  • Planners
  • Trafficers
  • Reporters
  • Analisten

Detachering is al mogelijk vanaf een tarief van €35 per uur (excl. BTW).

Werkwijze

Op basis van een intakegesprek brengen we jouw behoeften in kaart en schetsen we het gewenste profiel. Daarnaast bepalen we de randvoorwaarden zoals de verwachte duur, de inzet per week en het definitieve tarief. Daarna start het selectieproces, waarbij Coniche kandidaten selecteert en voorstelt. Op basis van de gesprekken bepaal jij als opdrachtgever of de kandidaat qua ervaring, kennis en karakter alles in huis heeft om de opdracht te vervullen.

Sluit detachering mogelijk goed aan op jouw behoefte aan tijdelijke capaciteit? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Als je tijdelijke managementondersteuning zoekt, waarbij verandering zwaar weegt en je geen consessies wil doen aan de kennis en ervaring van de kandidaat, dan is Senior interim management een goed alternatief.