Ons online assessment geeft inzicht in competenties en coachbaarheid

< Terug naar Interim management

Onze unieke werkwijze

Coniche helpt jouw organisatie bij het vinden en binnenhalen van tijdelijk talent. We weten als geen ander dat een goede (team)manager of staffunctionaris het verschil kan maken in jouw klantcontactomgeving.

We gaan daarin verder dan het vinden van de snelle tijdelijke match. Door middel van een uitgebreide intake kijken we naar de benodigde kennis, ervaring, vaardigheden en houding die een kandidaat nodig heeft om de rol in de organisatie te vervullen. Op basis van een intakegesprek brengen we de exacte behoefte in kaart en schetsen we het gewenste profiel. Daarnaast bepalen we de randvoorwaarden zoals de verwachte duur, de inzet per week en het globale tarief. Daar waar mogelijk of gewenst definiëren we resultaatafspraken, zodat de gedane investering goed wordt verantwoord.

Groot direct netwerk inclusief assessment

Coniche gebruikt voor de zoektocht naar interim kandidaten vaak haar eigen grote netwerk met associates. We gebruiken hiervoor onze eigen zorgvuldig opgebouwde database. Mocht dit geen goede match opleveren, dan zetten we ook externe netwerken in zoals Linkedin. Vervolgens testen we potentiële kandidaten middels een online assessment en interview op geschiktheid. We begeleiden jou en de kandidaat in het intakegesprek, maar voor ons houdt het dan niet op.

Begeleiding na de plaatsing

Na de start vindt er regelmatig overleg plaats tussen Coniche, de opdrachtgever en de kandidaat om te bespreken hoe de opdracht verloopt en wordt er waar nodig, bijsturing verricht.

De interim kandidaat wordt, tijdens het interimtraject bij onze opdrachtgevers, begeleid en gecoacht door één van de kernteamleden van Coniche. Dit zijn allemaal consultants met meer dan 10.000 vlieguren, die zelf eindverantwoordelijk zijn geweest voor afdelingen en passie hebben voor het vak. Op deze wijze borgen wij als Coniche dat de kwaliteit waar wij zelf voor staan óók geleverd wordt door onze associates.

Meer weten?

Heb je een specifieke vraag of wil je sparren over interim inzet, vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

    contact-algemeen

    Of bel +31 (0)88 01 22 222