Wist je dat...80% van een kennistraining binnen 7 dagen weg is...

< Terug naar Training & Coaching

E-learning

Een nieuwe manier van leren op basis van Digital Memory Anchoring® 

Wist je dat zo’n 80% van de informatie die wordt aangeboden tijdens een opleidingsprogramma, binnen zeven dagen vergeten wordt? Dit blijkt uit verschillende studies op dit gebied. Om informatie, kennis en vaardigheden beter te laten beklijven heeft Coniche daarom een samenwerkingsverband gesloten met Woonoz (spreek uit Who Knows). Woonoz heeft een e-learning oplossing ontwikkeld die een antwoord biedt op het snel vergeten van informatie. Deze technologie heet Memory Anchoring® en is gebaseerd op het meest recente onderzoek op het gebied van neurowetenschappen en in het bijzonder op de mechanismen die het geheugen regelen.

De Memory Anchoring® -methode is wereldwijd uniek omdat hij zich aanpast aan de specifieke manier waarop elke deelnemer leert, het exacte kennisniveau en het leertempo. In real time wordt een op elk individu toegesneden e-learning voorgesteld om zo het onthouden te optimaliseren. Woonoz Memory Anchoring® maakt het mogelijk diepgaande en duurzame kennis, vaardigheden en daarbij behorend gedrag in ieder van ons te verankeren. Toegepast op professionele training is Memory Anchoring® de ideale kosteneffectieve oplossing voor bedrijven.

E-learning modules over klantcontact

Coniche kan jouw organisatie helpen om dit voor jullie eigen trainingen te ontwikkelen, maar we hebben zelf ook al standaard modules ontwikkeld die zo ingezet kunnen worden als onderdeel van jouw instroomtraining. Dit zijn onze standaard mogelijkheden, klik erop voor meer details:

De 7 garanties van jouw Coniche e-learning

  1. Leren zonder voorkennis of voorbereiding
  2. Gegarandeerd meer kennis over klantcontact
  3. Gegarandeerd een aantoonbaar betere gesprekskwaliteit
  4. Gegarandeerd lagere AHT
  5. Gegarandeerd 90% van de opgedane kennis na een halfjaar nog paraat
  6. Gegarandeerd iedereen op hetzelfde kennisniveau
  7. En dit maar in 15 minuten per dag, gegarandeerd

Wil je meer weten over memory anchoring®? Neem contact met ons op. We vertellen er graag meer over.