Module CXM/CM | Finance

4 dagen
€ 2799
N.v.t.
Het Eemklooster, Amersfoort

Leer in 4 dagen alle belangrijke financiële begrippen kennen, die van belang zijn voor het indienen van budget- of projectaanvragen.


Inhoud

Welke verbanden en effecten kun je berekenen? Welke kosten en opbrengsten kun je aan jouw project toerekenen? Hoe ga je om met afwijkingen? Hoe kun je het beste een interne verrekening opstellen?

Als budgetaanvragen of verbeterplannen stranden, dan komt dat meestal door gebrekkige financiële verantwoording. Natuurlijk wil je jouw plannen wel akkoord krijgen, maar heb je onvoldoende financiële achtergrond!

Financiële onderbouwingen kennen een eigen taal, eigen codes en kengetallen. Maar dan ben je er nog niet. Je moet ook begrijpen wat je hebt berekend en toelichting kunnen geven. Kortom: leer de financiële taal spreken van de beslissers.

Locatie & Kosten

De opleiding vindt plaats in Amersfoort, in het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22.

De kosten voor de opleiding zijn: € 2799 exclusief 21% btw.
De kosten voor de eventuele studieboeken zit niet bij de prijs inbegrepen.

De colleges zijn tweewekelijks en inclusief lunch of diner.
Dagen en tijden zijn onder voorbehoud.

Startdatum 2023: 9 maart 2023

Startdatum 2024: 7 maart en 2 september 2024

Startdata 2025: 8 januari 2025

Benieuwd naar het volledige rooster? Neem contact met ons op!

Programma

Finance

  • Theorie: Hoe maak ik een goede business case? | Investeringsbeslissingen
  • Werkcollege: business case in de praktijk c.q. maak je eigen business case I
  • Denken als een CFO
  • De financiële kant van klantcontact
  • Tooling
  • Visueel presenteren
  • Overtuigend presenteren van je business case | Presentatietechnieken
  • Theorie Examen

Erkenning

De module van deze SPHBO (Stichting Post HBO) goedgekeurde registeropleiding is geaccrediteerd door PEEAC van FEDMA en is geregistreerd bij CPION (Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland). Wanneer je de module hebt doorlopen  ontvang je een bewijs van deelname. Wanneer je de module hebt doorlopen en je theorie-examen voldoende hebt afgesloten ontvang je een certificaat.

Doelgroep

Voor iedereen die regelmatig verbeteringen wil realiseren in processen, procedures of systemen en die financiële kennis en vaardigheden kunnen gebruiken in het opstellen van verbeterplannen, zodat ze worden goedgekeurd.

Resultaat

Na 4 dagen ken je alle belangrijke financiële begrippen, die van belang zijn voor het indienen van budget- of projectaanvragen en om akkoord te krijgen op jouw investeringsplannen.

Waarom Coniche

#1 Veel studenten van de Coniche Business School  hebben inmiddels een mooie loopbaanontwikkeling gemaakt
#2 Oud studenten van de Coniche Business School beoordelen onze opleiding(en) met “zeer goed”
#3 Door onze kleinschalige opzet kunnen wij veel persoonlijke aandacht aan de groei en toekomst van jou als student besteden
#4 Door onze klantfocus en specialisatie is elke opleiding van bewezen topkwaliteit!
#5 Erkende opleiding: diploma’s zijn waardevast en zijn zowel nationaal als internationaal erkend. Plus aantoonbare erkenning van je dagelijkse werkpraktijk!
#6 De praktijkopdrachten die jij tijdens deze opleiding maakt, dient minimaal € 10.000,- op te leveren voor de eigen organisatie
#7 Onze opleidingen zijn modulair opgebouwd. Je kunt dus je eigen opleiding samenstellen, of de volledige opleiding volgen.

Schrijf je in