Cedeo erkenning: 97,3%!

Coniche (Philipse Business School) scoort hoog, met 97,3% op het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek

Er zijn in Nederland naar schatting ruim 8.500 commerciële opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Coniche is daar één van. Voor veel opleidingsfunctionarissen vormt dit enorme aanbod een onoverzichtelijk en, in kwalitatieve zin, ondoorgrondelijk geheel. Ieder jaar voert Cedeo een klanttevredenheidsonderzoek uit en daarbij dient minimaal 80% van de klanten “tevreden tot zeer tevreden te zijn om een Cedeo erkenning te mogen voeren. Coniche (Philipse Business School) scoorde in het afgelopen jaar 97,3% aan tevreden tot zeer tevreden klanten. Opleidingsadviseur Melike Karatas: “Op alle fronten weten wij het verschil te maken volgens dit onderzoek richting onze klanten en dat maakt ons enorm trots!”.

Mooie feedback van onze klanten
Cedeo voert klanttevredenheidsonderzoek op 9 onderdelen. Eén daarvan is hoe de trainers de training uitvoeren. Wat opvalt is dat de trainers een gemiddelde waardering krijgen van een 8,6 op een schaal van 10. Wat klanten zeggen over de trainers van Coniche: “Ze denken erg mee over de opzet en het behalen van de gestelde doelen” en ook “De docent had plenty werkervaring en zeer veel kennis van zaken”. Melike Karatas vult aan: “Al onze trainers werken volgens ons eigen didactisch model: de *DANCE® methodiek. Iedere trainer is uniek in de manier waarop hij of zij de training geeft, maar onze methodiek zorgt wel voor een stabiele, uniforme en herkenbare basis in hoe wij onze trainingen vormgeven”.

Hoge klanttevredenheid
In de afgelopen 7 jaar komt Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%. “We zijn erg blij dat onze klanten onze dienstverlening zo goed weten te waarderen en dat onze trainers er ieder jaar weer in slagen om onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast is het erg prettig om te zien dat verbeterpunten uit het vorige rapport, het jaar erna zijn verbeterd en positief worden beoordeeld door onze klanten”, aldus Melike.

Ontwikkelingen gaan hard: WhatsApp advies, assessment en training
Uit het onderzoek valt ook op te maken dat klanten tevreden zijn over het aangeboden opleidingsmateriaal en de ruime keuze in opleidingen die door Coniche  worden aangeboden. Onlangs heeft Coniche een online assessment ingericht op het gebied van Whatsappen een training voor medewerkers en management over WhatsApp aan haar aanbod toegevoegd. Senior trainer en coach Bianca Eveleens over deze training: “Ik merk dat veel bedrijven nadenken over multichannel klantcontact en welke rol social media en WhatsApp in het bijzonder moeten krijgen”. “Er is een volledige projectaanpak mogelijk maar we kunnen ook in onderdelen faciliteren: van advies op het gebied van inrichting en tooling tot assessment en training gekoppeld aan coaching on-the-job”, geeft Bianca aan.

Maak kennis met de Kwaliteitsgarantie van Coniche

*(Diplomacy, Acceptance, Negotiate, Consensus en Effectuate)