Met ruim 18 jaar ervaring in klantcontact in de rol van agent, debiteurenbeheerder en trainer streef ik naar de connectie met klant en trainee.

Al van jongs af aan sta ik graag voor groepen. Of het nu een spreekbeurt op de basisschool was over skateboarden, een eindpresentatie tijdens mijn studie of een training Omgaan met Weerstand; ik deed en doe het nog altijd met veel plezier en krijg er energie van.

Mijn stijl is enthousiast, doel- en resultaatgericht, empathisch met een gezonde dosis humor in een veilige en open leeromgeving met aandacht voor iedere leerstijl.

Daarnaast heb ik een opleiding tot trainingsacteur gevolgd en de daarbij opgedane vaardigheden zet ik regelmatig in bij bijvoorbeeld rollenspellen. Op die manier haal ik alles uit mijn trainees en simuleer ik realistische en soms ook verrassende situaties.

Ik heb een grote passie voor auto’s en heb onderweg dus altijd wat te doen: auto’s kijken. Gezellig wat drinken met vrienden, lekker eten en vooral heel veel lachen kenmerken mijn ideale dag. Wie lacht is rijk!

Woorden die mij beschrijven: eerlijk, loyaal, enthousiast en empathisch