Interim Manager Reza bij SOS International

“Wat van waarde is moet van waarde blijven.” Deze slogan inspireerde collega Reza toen hij begon met zijn opdracht bij SOS International. Bij het inrichten van dienstverlenende afdelingen stelt hij zichzelf altijd één belangrijke vraag: “Hoe zou ik willen dat mijn ouders, broer of zus geholpen zouden worden? Waarde creëren voor mensen zoals ik dat zou doen voor mijn eigen familie.” In zijn nieuwe rol als interim partner manager werkt hij samen met een sterk team aan de landelijke coördinatie en het opschalingsmodel van het bron- en contact onderzoek. “Het meest bijzondere project waar ik ooit aan heb mogen meewerken. Tegelijkertijd ook een dankbare opdracht waarbij we anderen helpen zoals wij zelf graag geholpen willen worden.”

Tijdelijke capaciteit die waarde toevoegt: interim ondersteuning betekent voor Coniche meer dan ‘op de winkel passen’. De interim professional zorgt ervoor dat juist ook in drukke tijden de afdeling goed blijft draaien en plannen doorlopen, maar is daarbij kritisch op verbeteringen die nodig zijn voor structurele verandering. Coniche onderscheidt 2 vormen van interim ondersteuning:

  • Operationele ondersteuning, we helpen je op weg met tijdelijk teammanagement, procesverbeteringen en aanscherpen van het WFM proces.
  • Senior management, voor tijdelijke managementondersteuning, waarbij je hoge eisen stelt aan de kennis en kunde van de interim manager.

Ben je benieuwd of wij jou kunnen helpen? Stuur ons een bericht. We gaan graag vrijblijvend met je gesprek over de mogelijkheden.

    contact-algemeen

    Of bel +31 (0)88 01 22 222