Een van de grootste projecten van het moment: het uitvoeren van het BCO

Een van de grootste projecten van het moment: het uitvoeren van het Bron- en Contactonderzoek. SOS International is een van de alarmcentrales die voor GGD GHOR landelijke ondersteuning realiseert. Senior Consultant Bram Trouwborst haakt begin juli voor een interim opdracht aan bij SOS met als vertrekpunt binnen afzienbare tijd het aannemen, opleiden en operationeel krijgen van meerdere honderden FTE’s.

“We zijn een fabriek aan het bouwen terwijl de fabriek al volop draait. Dat is een van de metaforen die we heel vaak hebben gebruikt. Vanaf het begin moest er al geleverd worden, terwijl eigenlijk alles nog ontworpen moest worden.

Binnen een kwartaal hebben we niet alleen alle opschalingstargets behaald, maar is er ook een volledig bedrijf opgericht. Daarbij hoort het aannemen en inrichten van een WFM-team, procesinrichting bepalen, rapportage opzetten en een roostermethodiek bedenken, implementeren en door innoveren. Een flinke klus die met niets te vergelijken valt, zowel qua omvang als vanwege het feit dat niets ervan eerder is gedaan. In die zin echt een pioniersproject!”

Meer weten over onze interim aanpak? Neem een kijkje op op interim pagina.