Van Wanrooij Warenhuys: leiderschapstraject voor de coördinatoren

Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel Warenhuys is al 40 jaar dé specialist op het gebied van keukens, badkamer en tegels. Door de groei in de afgelopen jaren ontstond er een behoefte aan verdere professionalisering en training van de medewerkers.

Senior trainer Bianca heeft in 2021 meerdere afdelingen binnen van Wanrooij getraind, waaronder de Service afdeling en de Commerciële Binnendienst. Daaropvolgend ontstond vanuit de coördinatoren binnen het bedrijf de vraag om een leiderschapstraject voor hen te organiseren.

Dit traject stond in het teken van het bijbrengen van leiderschap-skills aan de coördinatoren. Hoe leggen ze de verantwoordelijkheid daar waar die hoort te liggen? Hoe halen ze hun voeten wat meer uit de klei? En wat betekent goed leiderschap in een snel veranderende omgeving als Van Wanrooij?

De training en het resultaat

Het traject bestond uit twee trainingen en een persoonlijke coaching. Naast dat iedere deelnemer aangeeft dat hij/zij concrete handvatten omtrent timemanagement, leiderschap-skills en het goed aanvoelen van je team heeft gehad, is er vooral veel in de onderlinge samenwerking positief veranderd. Men overlegt meer, zoekt elkaar vaker op en deelt kennis & kunde!

Van Wanrooij en Coniche

Marly: “We zijn binnen het Warenhuys zeer te spreken over trainingspartij Coniche. Onze vaste contactpersoon Bianca is ervaren, flexibel, betrokken en weet precies waar haar deelnemers behoefte aan hebben. Daaropvolgend kan ze de juiste vertaalslag maken naar de praktijk. Ze is eerlijk in wat ze onze medewerkers en het bedrijf kan bieden en past bij de bedrijfscultuur; nuchter, aanpakkersmentaliteit en vooruit kijken!”

Bianca: “De samenwerking is heel goed verlopen. Ik heb veel contact met Marly, maar ook met o.a. directie, waaronder John van Wanrooij, de eigenaar, zelf. De club is betrokken, enthousiast en goed voorbereid!”

Benieuwd naar ons trainingsaanbod?

Ja, ik wil graag meer weten.

Ook interessant

Artikel: Coniche gaat zelf Teamleiders opleiden