Onze 4-koppige jury bestaat uit Irene, Sabine, Saskia en Myrthe. Zij stellen zich graag aan je voor!

Irene Aartsen

Mijn naam is Irene Aartsen en ik ben sinds juli Manager Customer Care & Operations. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alle klantcontacten van Eneco Consumenten & Zakelijk, Oxxio en Woonenergie. Een onwijs leuke baan, omdat alles samenkomt bij de klant. Op onze afdeling horen we iedere dag van onze klanten wat we als Eneco beter kunnen doen en die feedbackloop is essentieel voor onze lerende organisatie.

Negen jaar geleden ben ik bij Eneco begonnen als teamleider en in die rol heb ik heel veel geleerd. Het vak leidinggeven, de samenwerking met een groot stakeholderveld en het werken in de wereld van klantcontact. Daarna heb ik een tijd aan de sales en marketing kant gewerkt. Hier miste ik de operatie en de betrokkenheid bij innovaties in de klantcontactbranche. In de afgelopen negen jaar is veel klantcontact geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Ook is ons klantcontact verschoven naar andere contactkanalen en meer gericht op het inzetten van data om waarde toe te voegen voor onze klanten. We willen onze klanten van een passend en duurzaam advies voorzien. Doordat de verwachtingen van klanten stijgen, vragen we steeds meer van onze klantcontactmedewerkers.

De reden waarom ik het leuk en belangrijk vindt om in de jury van dit evenement te zitten is omdat we het vak nog vaak onderschatten. Door alle genoemde ontwikkelingen zien we dat we steeds betere medewerkers nodig hebben maar ook andere type leidinggevenden. We zijn binnen Eneco getransformeerd naar zelfsturende teams waar een teamcoach vooral coacht en bijstuurt. Dit vraagt een andere begeleiding aan teams die gericht is op het benoemen van gedrag en geven van feedback.

Sabine van Bilderbeek

Ik ben Sabine en sinds Januari 2020 werkzaam bij Swapfiets als manager van de Swapdesk (zoals wij onze klantenservice intern noemen). Toen ik begon wat ik verantwoordelijk voor alleen de Nederlandse markt en inmiddels ben ik verantwoordelijk voor al onze landen. Ik woon in Amsterdam met mijn vriend en twee zoontjes en ik vind het heerlijk dat ik weer volop kan genieten van alle terrassen in de stad samen met vrienden.

Ik ben altijd werkzaam geweest op het gebied van service waarvan de meeste ervaring echt zit op het gebied van klantenservice. Ik vind dit een geweldig vak omdat het zo dichtbij ons allemaal ligt en je de oren en ogen van een bedrijf bent. Dat is ook meteen de reden dat ik het zo leuk vindt om in deze jury deel te mogen nemen. Het is zo een belangrijk vak en wij kunnen dit niet zonder de support van onze teamleads.

Saskia Morssinkhof

Mijn naam is Saskia Morssinkhof en werk nu al een tijdje met heel veel plezier bij Coniche in de rol van Business Manager voor Coniche Teamleiders.

De rode draad in mijn carrière is deze branche, de wereld van klantcontact. De afgelopen jaren was dit in de rol van Recruitmentmanager. Het op zoek gaan naar én coachen van talent voor dit gave vak is echt mijn passie. Daarnaast ga ik graag in gesprek met organisaties hoe je talent kan binden en boeien en uiteindelijk dus ook kan behouden. In de krappe arbeidsmarkt waar we al lange tijd inzitten ontstond ook mijn drive om niet meer te selecteren op alleen een CV maar meer in gesprek te gaan over waar de intrinsieke motivatie van een kandidaat ligt, de wil en het vermogen om te blijven leren en ontwikkelen en een duidelijke visie op leiderschap.

Het Coniche Teamleider Event is bedacht en bedoelt om aandacht te geven aan het vak van Teamleider, om deze belangrijke rol in een organisatie aandacht en waardering te geven en om te inspireren en leren. Ik voel me vereerd dat ik mag deelnemen in de jury van de Teamleider van het jaar verkiezing!

Myrthe Boutsema

Mijn naam is Myrthe Boutsema en ben werkzaam bij Coniche als teamleider. Sinds eind 2020 ben in werkzaam in de wereld van klantcontact, na de stap te hebben gemaakt om de horeca te verlaten vanwege het Coronavirus. Ontzettend blij dat ik deze stap heb gemaakt. Hoe wordt de drijfveer van de medewerkers gevonden, wat zijn de ambities en wat is er nodig om het werk goed uit te voeren. Waar haalt iemand zijn energie uit en hoe kan dit benadrukt worden op de werkvloer. Hoe te motiveren en te verbinden. Deze punten samen versterken mijn eigen werkplezier en maken dat ik veel energie kan halen uit dit vak. Ik vind het erg leuk om aan te sluiten bij de jury van het teamleiders event, omdat ik veel bezig ben met het nieuwe leiderschap, hier collega’s graag in mee wil nemen en veel van anderen kan leren. Voor mij maakt het deelnemen het vooral bijzonder, omdat ik teamleider ben!

Ga terug naar het Teamleider event.