Coniche Teamleider Event: 23 september 2022

Waar er voor de medewerkers de Nationale Klantcontact Week is en voor het hoger management de Manager of the Year verkiezing, bestond er nog geen initiatief voor Teamleiders. Het Coniche Teamleider Event 2022 heeft hier verandering in aangebracht!

Het was echt tijd om Teamleiders in klantcontact eens goed in het zonnetje te zetten en ze een mooie middag te geven en dat hebben we gedaan op vrijdag 23 september!

Wat hebben we deze middag gedaan?

Na het welkomstwoord door een van de Coniche Teamleiders begonnen we met een korte maar energieke kick-off, verzorgd door Michel Kiezebrink, trainer bij Coniche. We deden allemaal mee aan een ‘sta op – ga zitten’ oefening met persoonlijke vragen en vragen over leiderschap. Gerard van Vliet nam vervolgens het woord om iedereen mee te nemen bij de vraag wat je onder nieuw leiderschap verstaat. Met de 5 woorden uit het publiek kon Gerard inspirerend vertellen over nieuw leiderschap en autonomie.

Na de sessie van Gerard werd het publiek verdeelt in 4 groepen voor de workshops: ‘Coachen vanuit hoge verwachtingen’ en ‘Nieuw Leiderschap in de praktijk’. Iedereen heeft beide workshops kunnen volgen en de pauze na deze workshops bevestigde dat men aan het denken was gezet en dat er volop werd nagepraat over deze onderwerpen.

Telecats heeft na de pauze een kijkje in de toekomst gegeven door het publiek mee te nemen in de Metaverse. Hoe ontwikkelt de digitale wereld om ons heen, zijn wij os daar al van bewust? Wat verwachten we naar de toekomst en hoe vertaalt zich dit naar klantcontact?

Teamleider van het Jaar 2022

En dan… natuurlijk… de verkiezing van de Teamleider van het Jaar 2022! 3 fantastische kandidaten waren gekozen als finalist en hebben nog 1x een pitch gegeven waarom zij de winnaar moeten zijn van deze eervolle titel.

Na een kort beraad door de jury, werd uiteindelijk Karin Arts van de Weijer gekozen en mag zij een jaar lang deze bijzondere titel dragen.

Uiteraard hebben wij deze leuke dag afgesloten met een hapje en drankje en volop na kunnen praten met collega’s uit dit gave vak van klantcontact! De Coniche Teamleiders hebben volop inspiratie opgedaan om ook in 2023 weer een Coniche Teamleider Event te organiseren.

Aftermovie

Teamleider Event 2023

Wil jij dit event niet missen en je aanmelden of een Teamleider nomineren? Ga dan nu aan de slag!

Deze mooie middag werd georganiseerd door Teamleiders van Coniche voor Teamleiders door heel Nederland!

Dit event is mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren: