Coniche Teamleider Event: 23 september 2022

Coniche is van mening dat de Teamleider als de “vergeten managementlaag” beschouwd kan worden. Waar er voor de medewerkers de Nationale Klantcontact Week is en voor het hoger management de Manager of the Year verkiezing, bestaat er op dit moment nog geen jaarlijks initiatief voor Teamleiders. 

Wij vinden dat het daar tijd voor is! Tijd om de Teamleiders eens goed in het zonnetje te zetten en ze een mooie middag te bieden, waar zij met vakgenoten kunnen sparren over alle ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Teamleiding draait om nieuw leiderschap, om coaching, om je team elke dag beter maken. Inhoudelijk spelen deze thema’s daarom een belangrijke rol in het event wat gepland staat op:

vrijdag 23 september 2022 van 14:00 – 18:00 uur, Kapel Eemklooster in Amersfoort

Naast een energieke kick-off, verzorgen we inhoudelijke workshops. We sluiten de middag af met de bekendmaking van de Teamleider van het jaar 2022 en aansluitend een borrel.

Wat gaan we deze middag doen?

Verkiezing Teamleider van het jaar 2022

Teamleiding draait om nieuw leiderschap, om coaching, om je team elke dag beter maken zeker in deze tijden waarin thuiswerken normaal is geworden en je als Teamleider ook ‘stuurt op afstand’. Met deze criteria kan er vanaf 9 juni t/m 22 juli genomineerd worden. Iedereen (managers, medewerkers) kunnen Teamleiders nomineren. Heb jij al iemand op het oog? Nomineer nu!

Op 22 juli sluit het nomineren. Waarna er 8 halvefinalisten worden gekozen door de 5-koppige jury aan de hand van selectiecriteria. Wil je weten wie de juryleden zijn? Maak kennis!

Wat gebeurt er na het nomineren? De jury bezoekt de 8 halvefinalisten in hun eigen werkomgeving en gaat gesprekken aan met teamleden en managers. Daarnaast zullen de halvefinalisten als opdracht een vlog van 2 minuten sturen waarin zij en/of hun teamleden vertellen hoe zij invulling geven aan nieuw leiderschap, coaching en het elke dag weer beter maken van hun team.

De deadline voor de bedrijfsbezoeken & de vlog is 12 september. De jury gaat in beraad waarna er 3 finalisten worden geselecteerd.

Op 23 september, tijdens het event, roept de jury de 3 finalisten naar voren die het beste invulling geven aan het thema: nieuw leiderschap. Zij krijgen nog kort de gelegenheid om één laatste keer te vertellen waarom zij Teamleider van het jaar moeten worden én gaan in een ronde tafel sessie onder begeleiding van Telecats het gesprek aan over nieuw leiderschap en technologie.

Het publiek kan hierna zijn/haar stem uitbrengen. De jury gaat in beraad en besluit wie de Teamleider van het jaar wordt.

Het nomineren kan beginnen!

Ken jij een Teamleider die nieuw leiderschap, coaching en het beter maken van zijn/haar team doorleeft? Nomineer dan NU!

Deze mooie middag wordt georganiseerd door Teamleiders van Coniche voor Teamleiders door heel Nederland!

Kom 23 september naar het Teamleider event

Wil je aanwezig zijn bij het event? Meld je aan!