Top 3 boeken Coniche

Heb je Netflix uitgespeeld of heb je juist nu even een moment voor jezelf? Met deze top 3 boeken geselecteerd door Conichers kom je de kerstvakantie heerlijk door!

1. Visueel werken
Effectiever samenwerken door zakelijk tekenen

Een keer iets heel anders: de kracht van visuele ondersteuning van verhalen. En het mooie is: je hebt van Gogh’s artistieke talent of Einsteins intelligentie niet nodig om de kracht van visueel denken succesvol in te zetten voor jouw bedrijf!

2. Negen leugens van de werkvloer
Haal meer uit je bedrijf en uit je carrière

De schrijvers van dit boek onthullen de negen leugens van de werkvloer. En welke zijn dat dan o.a.?
-De beste werknemers zijn van alle markten thuis.
-Werknemers staan open voor feedback.
-De balans tussen werk en privé is het belangrijkst
Je ontdekt dat de kracht ligt bij het team en niet in de bedrijfscultuur, dat we ons minder moeten richten op de top-downplanning maar juist op het direct geven van betrouwbare en relevante informatie aan de werknemers. De meeste mensen willen niet constant feedback krijgen, maar zijn wel gebaat bij productieve aandacht.

3. Ik laat me niet gek maken
Het rustgevende boek over het brein voor mensen die te druk zijn

Jaja, ik hoor je al denken: het zoveelste boek over “te druk zijn”?! Maar juist nu in deze tijden waarin we meer doen dan ooit, is het belangrijk om af te rekenen met alle energievreters in je leven. Dit boek is een pleidooi voor breinhygiëne! Neem het heft in eigen handen en maak tijd vrij voor de dingen die er echt toe doen: je gezondheid, je relaties met dierbaren en je ambities. Goede voornemens voor 2021?

Heb jij nog leuke boekentips? Laat het ons gerust weten!