Persbericht: 100ste erkende WFM-er in de markt en binnenkort een erkend register!

Houten – Op 29 maart is het 100ste officiële post-hbo WFM diploma uitgereikt aan student Marijn Vos van de NS. Tijdens de diploma-uitreiking met meerdere studenten was Marijn de gelukkige, nummer 100! 

 

Coniche Business School en Planmen bieden gezamenlijk deze erkende post-hbo Workforce Management aan sinds 2009.

“Dit is een hele mooie mijlpaal voor het vakgebied WFM, een erkenning die het verdient. Met 100 WFM-ers in bezit van een erkend diploma word je een serieuze beroepsgroep. Dat wisten wij al jaren maar nu krijgt het ook de juiste omvang. Veel mensen zijn al werkzaam in een WFM-rol maar met een gedegen opleiding sta je sterker.” Aldus Rik Bronswijk, kerndocent van de opleiding vanuit Coniche Business School.

Patrick Hubers, vakdocent vanuit Planmen, vult aan: “Het groeiend aantal afgestudeerde WFM-ers geeft aan dat hiermee een behoefte wordt ingevuld. WFM is als vakgebied volwassen geworden en dit diploma is een passende erkenning voor het niveau van kennis dat daarbij hoort. Ik heb er alle vertrouwen in dat onze alumni WFM verder gaan brengen in hun organisaties.”

Coniche Business School en Planmen hebben tijdens de uitreiking van het 100ste diploma óók aangekondigd dat, naast dat de opleiding reeds een registeropleiding is, er nu ook gewerkt wordt aan een officieel openbaar WFM beroepsregister. Alle 100 studenten worden hierin opgenomen waarmee zij met recht kunnen aangeven een ‘register WFM-er’ te zijn. Een register WFM-er kan daarmee aantonen zich regelmatig bij te scholen op het continu veranderende WFM werkveld. Een échte meerwaarde voor student en markt. Daarover volgende maand meer.

Ben je benieuwd naar ervaringen van onze studenten met onze manier van werken? Bezoek onze nieuwe website www.conichebusinessschool.nl. 

Meer informatie over Planmen? Bel met Patrick Hubers 06 40166130 of mail met patrick.hubers@planmen.com

Meer informatie over Coniche? Bel met Marco Vianen 06 55794101 of mail met m.vianen@coniche.nl