Maak kennis met Baukje Korsten, nieuwe salesmanager bij Coniche

“Wat leuk dat je wilt weten wie ik ben. Ik heet Baukje Korsten, ben 50 jaar en woon met mijn 2 dochters (13 en 15) in Alphen aan den Rijn. Ik geniet van een dag waarin ik hard gewerkt heb en veel tot stand heb weten te brengen, daarnaast doe ik graag een spelletje en kan helemaal van de wereld zijn als ik een boek lees. Om te compenseren dat ik graag een hapje ga eten en ook graag een borreltje drink loop ik om de dag hard. Ben sowieso snel te enthousiasmeren voor een sportieve activiteit.

Al sinds 1996 ben ik werkzaam in klantcontact omgevingen waarin ik diverse functies heb mogen bekleden. Met een passie voor klantcontact en de ervaring om van verschillende kanten tegen dit contact aan te kunnen kijken zie ik bij Coníche de mogelijkheid om al deze ervaringen in de praktijk te benutten. De relatief kleine organisatie spreekt mij aan, waardoor ik verwacht snel van betekenis voor anderen te kunnen zijn. Mijn ondernemerszin wordt geprikkeld door de zelfsturende manier van werken. Collega’s en teams, individueel en met elkaar.

Het blijkt dat ik makkelijk contact leg met anderen en dat is natuurlijk wel fijn als je als Salesmanager het aanbod van Coníche bespreekbaar wilt maken. Heb al ervaring met de verkoop van opleidingen en het plaatsen van interimmers. Ben benieuwd wat er in de tijd is verandert en ook waar ik nog moet leren. Dat ik moet leren is natuurlijk een feit.”