Kennisevent: De ROI van autonomie 10 oktober 2019

Voor een impressie van deze ochtend:  lees meer.

Hoe laat je ‘zelf organiseren’ en het ontwikkelen van je medewerkers goed renderen? Voor antwoorden en inzichten kom je naar het gratis ontbijtseminar van Coniche op 10 oktober 2019 in Houten.

Er is de laatste tijd veel aandacht, en terecht, voor ontwikkeling van de medewerker in plaats van het beoordelen van de medewerker. Maar hoe laat je die ontwikkelruimte eigenlijk renderen? Ook zelf organiseren / zelfsturen / zelfroosteren is de nieuwe richting om het organisatiemodel vorm te geven. Veelal geredeneerd vanuit de nieuwe generatie medewerkers die meer autonomie eisen. Maar hoe laat je deze autonomie nu eigenlijk renderen?

Zoek je antwoorden en inzichten in deze twee vragen? Kom dan naar het gratis ontbijtseminar van Coniche op 10 oktober 2019 in Houten.


Programma:

  1. Zelfsturing en besluitvorming

Na een grondig onderzoek bij Coniche Topvolleybal Zwolle is de conclusie dat de besluitvorming effectiever is binnen zelforganisatie dan traditionele teams. Amber Goos, sportkundige, presenteert de uitkomsten van haar scriptie over zelfsturende besluitvorming in de topsport (download de whitepaper).

  1. Hoe werkt leren en autonomie vanuit het brein?

Het vormgeven van autonomie en ontwikkelen is geen structuurvraagstuk. Het zit verankerd in ons brein, daarmee moeilijk vorm te geven maar oh zo effectief en duurzaam als het op de juiste manier wordt gedaan. Hoe werkt dat nu eigenlijk in ons brein?

Mark Mieras, een van de sprekers op het seminar, is wetenschapsjournalist & natuurkundige gespecialiseerd in hersenonderzoek. Hij neemt je mee in hoe leren en autonomie vanuit het brein werkt en welke voordelen dit heeft voor het presteren van de mens. Het begrijpen van dit proces in onze hersenen is een eerste stap in de juiste richting.

  1. Rendement in de praktijk

Laat je verrassen door de inzichten van organisaties die deze stap gemaakt hebben en wat het hen heeft opgeleverd. De ROI in de praktijk!

Aan het woord het bedrijf Waternet dat een uitgebreide pilot heeft gedaan met deze manier van organiseren en recent besloten heeft deze stap voor de hele afdeling te maken. Wat waren voor hen de doorslaggevende argumenten?

Kortom allemaal praktische handvatten en inspiratie waar je direct mee aan de slag kunt.


Praktische zaken:

  • Datum: Donderdag 10 oktober 2019
  • Tijd: 08:00 – 11:00 uur, voor een ontbijtje wordt gezorgd
  • Locatie: De Poort 42 in Houten. Voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
  • Kosten: Geen. Wij brengen € 45,- in rekening bij een no-show of bij afmelding binnen 48 uur voor aanvang van dit event. Wij doneren dit bedrag aan het KWF.


Voor wie is dit seminar?

Operatie Managers, L&D Managers, Directie Klantcontact, Managers Staf Klantcontact. Verder voor iedereen die met dit vraagstuk bezig is.


Aanvullende vragen?

Neem contact op met Melike Karatas – salessupport@coniche.nl