Complete webcare propositie door Krachtenbundeling Philipse Business School en OBI4wan

Geschreven door Coniche op 12 juni 2018

HOUTEN/ZAANDAM – Zowel bij  Coniche (voorheen Philipse Business School) als bij OBI4wan is het werven van mensen met de juiste competenties een bekende uitdaging voor hun klanten. In de huidige markt liggen de uitdagingen voornamelijk in het aantrekken én behouden van gekwalificeerde medewerkers. Naast het feit dat het moeilijk is om mensen te vinden voor het afhandelen van klantcontact, is het ook lastig om de zittende populatie te behouden. Dit geldt helemaal voor webcare medewerkers die te maken hebben met allerhande messaging services. Want webcare is een vak apart. OBI4wan en Coniche slaan de handen ineen om zo hun klanten samen volledig te kunnen bedienen.

Het werk wordt niet minder of gemakkelijker, eerder complexer en de klant vraagt elke dag meer: qua inhoud maar ook qua snelheid. Dat vraagt ook andere capaciteiten van de te werven en de zittende populatie van webcare medewerkers, OBI4wan en Coniche leveren binnen deze nieuwe samenwerking niet alleen een prachtige tool met alle daarbij behorende expertise en ondersteuning, maar ze kunnen ook de medewerkers beoordelen op webcare-geschiktheid bij een organisatie, ze leiden ze op zodat ze de juiste vaardigheden hebben en ze ondersteunen en adviseren de organisatie in wat zij willen uitstralen in webcare. Kortom, door deze samenwerking kun je met al je vragen omtrent webcare bij ze terecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de samenwerking tussen Coniche en OBI4wan? Neem dan contact op met Davy Guijt of bel ons op +31 (0)85 210 50 60.