Drijfveren

Als senior trainer en teamcoach voor Coniche en docent voor Coniche Business School, ben ik verantwoordelijk voor trainingen en opleidingen binnen de contactcenterbranche. Dus ook binnen onze eigen, erkende Post HBO opleidingen.

Wat voor mij het werk zo leuk maakt? Datgene doen wat bij de student past en wat hij/zij graag met zijn team of afdeling wil bereiken. En aan de andere kant juist ook met deze student zelf, als deelnemer dus, in gesprek blijven, om op een DANCE® manier alle doelen te combineren en te verwezenlijken tijdens een college.

Ik werk graag vanuit mijn kracht: het bereiken van resultaten vanuit een bijna toegepaste psychologie –manier. Ofwel het stimuleren van het zelf nadenken en bewust worden om zo willens en wetens je gedrag bij te kunnen sturen en waar mogelijk zelfs te veranderen. Of dat nu in managementcommunicatie, of in leiderschapsstijlen zit. Ik krijg energie van werken met mensen. Ze enthousiasmeren, activeren en gezamenlijk toewerken naar het resultaat.

Expertise

Learning & Development in de breedste zin van het woord:

Ontwikkelingsmogelijkheden ontdekken, zowel bij management als bij medewerkers, mensen uit hun ‘comfortzone‘ halen, en te laten zien dat ze meer kunnen dan ze denken. Ik achterhaal vanuit verbinding met mijn studenten ieders drijfveer, en stel hen daarmee in staat te groeien en te ontwikkelen. Maar ook het toepassen van leren: dus trainen, coachen en het ontwikkelen van nieuwe leermiddelen, doe ik graag

Colleges die ik geef

Ik focus me tijdens de opleidingen vooral op de colleges die handelen over vaardigheden en competenties. Dus niet de keiharde kennis die je nodig hebt om te weten wat je aan het doen bent binnen jouw vakgebied, maar veel meer de skills die nodig zijn om de opgedane kennis ook op de juiste manier toe te kunnen passen in de praktijk.

Dit zijn met name de volgende colleges:

  • Leiderschappstijlen en Leerstijlen
  • Verandermanagement
  • TeamCommunicatie en jouw rol in het team
  • Projectmanagement
  • Methodologie

Wat mag je van mij verwachten?

Enthousiasmerend, sociaalvaardig, analytisch, reflectief, flexibel (vermogen tot snel schakelen), helikopterview, scherp, deskundig en gedreven.

Dit betekent in de praktijk: een college gericht op jouw praktijk, waarin je je gehoord voelt, je durft te zeggen wat je bezighoudt en je leert door met elkaar te praten, je kwaliteiten te erkennen en je valkuilen te zien. En dat faciliteer ik maar al te graag!