Continu een externe recruiter die op al jouw vacatures meezoekt

< Terug naar Recruitment

Recruitment Process Outsourcing

Heb je ook moeite om vacatures gevuld te krijgen. Lijkt het steeds langer te duren voordat de juiste kandidaat een contract krijgt? Vele, vaak grotere, organisaties hebben continu een groot aantal vacatures open staan in de customer management omgeving niet zijnde agents. Rollen als teamleiders, WFM ers en analisten zijn moeilijk in te vullen in deze moeilijke tijden; ‘de war on talent’.

Met Coniche RPO bieden we de oplossing voor uw hoofdbrekers.

Recruitment Process Outsourcing is het uitbesteden van het recruitment proces aan een derde partij, vaak een recruitment bureau genoemd. In bedrijven komt het immers vaak genoeg voor dat de juiste mensen niet gevonden worden, er geen toegang is tot goede contactpersonen of omdat er te weinig tijd en kennis aanwezig is in het bedrijf.

Voordelen:

  • Lagere kosten voor het actief werven van kandidaten vanwege meer ervaring met het recruitment proces, meer geautomatiseerde processen en kennis met de markt.
  • Doordat recruiters procesmanagement ver doorgevoerd hebben, kunnen zij sneller de juiste mensen werven.
  • Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in het recruitment vak, zoals nieuwe CV search technologieën of een state of the art kandidaat volg systeem.
  • Je spreidt risico’s. Doordat je het recruitment proces uitbesteedt hoef je zelf niet meer op zoek te gaan naar kandidaten (wat uiteraard kan mislukken als je zelf gaat werven).

Voor een vast bedrag per maand neemt Coniche jouw volledige recruitment uit handen.

Dit scheelt kosten voor het aannemen van een recruiter, maar vooral een groot voordeel bij  het gebruik van het netwerk van Coniche. Met specialistische recruiters met meer dan 25 jaar ervaring en moderne assessment tooling kan Coniche de kandidaten bereiken die je zoekt. Tegen een vaste fee met uitdagende bonus/malus regeling.

 

Wil je meer weten over onze RPO aanpak? Neem contact met ons op, we lichten het graag toe.