Coaching

De term coaching is afgeleid van het Engelse woord voor postkoets: ‘Coach’. De postkoets brengt mensen van waar ze zijn naar hun doel. En dat is precies waar coaching voor staat. Medewerkers, teams en organisaties worden vanuit hun huidige punt naar hun doelstellingen begeleid. Dit is wat wij als Coniche al vele jaren doen. Met individuen en organisaties, die samen hun doelen bepalen en vervolgens met elkaar een traject ingaan op weg naar die doelen. Door middel van coaching op individueel- en teamniveau wordt iedereen uitgedaagd zijn stappen ook echt te zetten. De rol van de onafhankelijke coach is daarin cruciaal omdat de coach objectief kan observeren, feedback geeft, de blinde vlekken weet te benoemen en kan voorkomen dat teams in hun valkuilen stappen.

In de sport is het heel normaal dat teams 1 of meerdere coaches hebben. In het bedrijfsleven heeft de coach echter vaak het imago dat hij/zij wordt ingezet als er iets fout loopt. Volgens Coniche is dat ten onrechte. Ieder team met gezonde (verander)ambitie heeft baat bij goede coaching. Ben jij onderdeel van zo’n team en kan jouw team de frisse onafhankelijke blik van een coach goed gebruiken, neem dan contact met ons op. We dagen je graag uit!

Training
1 dag |
€ 499

Coachingsvaardigheden

Leer met deze training 'coachingsvaardigheden' van Coniche motiveren, stimuleren en aan te zetten tot meer en beter resultaat van medewerkers in alle doelgroepen.