Workshop: Deskundigheid

3 uur
€ 199
3-6
Online

Hoe zet ik mijn kennis in en hoe laat ik dit blijken aan mijn omgeving? Met de online workshop 'deskundigheid' geef je een boost aan dit thema.


Inhoud

Na deze workshop van 3 uur heb je inzicht in het thema ‘deskundigheid’, ben je geïnspireerd en is het thema gekoppeld aan jouw praktijk zodat je er direct meteen mee aan de slag kunt.

Locatie & Kosten

Deze workshop wordt online verzorgd van 09:00 – 12:00 uur.

De kosten voor deze 3 uur durende workshop zijn: € 199 per deelnemer exclusief 21% btw. Je kunt ook gebruik maken van jouw STAP-budget.

Startdata 2023: 23 mei, 20 juni

Summercourse data 2023: 10 juli, 19 juli, 31 juli, 9 augustus, 21 augustus

Programma

Deze workshop is verdeeld in 3 onderwerpen over deskundigheid. Bij aanvang van de workshop informeert de trainer naar jouw persoonlijke leerdoelen. Ook kun je een eigen praktijkcase inbrengen. Zo kunnen we tijdens de workshop de theorie direct aan jouw eigen werkpraktijk koppelen.

Erkenning

Na afloop van deze workshop ontvang je een certificaat van deelname van de Coniche Business School.

Doelgroep

Voor iedereen die in 3 uur geïnspireerd wil worden op het thema deskundigheid.

Waarom Coniche

Coniche werkt met bewezen trainingsmethodieken zoals Dance®, ‘Memory Anchoring’ en HIIT, welke wij grotendeels zelf ontwikkeld hebben en die zorgen voor een inclusieve trainingsopzet voor alle deelnemers. De insteek van onze trainingen is om altijd dicht op je eigen praktijk te leren.

Hoe dan? De trainers van Coniche hebben zelf jarenlange ervaring in operationele omgevingen. We spreken de taal van zowel de leidinggevenden als de medewerkers en kennen de knelpunten. Onze ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers helpt ons om verder te gaan dan de initiële trainingsvraag.

Schrijf je in