Webinar WFM

30 minuten
Gratis
N.v.t.
Online

Hoe kom jij als trafficer, planner/roosteraar of forecaster/capaciteitsmanager door deze periode? Schrijf je in voor 1 van de webinars (of alledrie!) en wij helpen je met je uitdagingen.


Inhoud

Webinar 1: Traffic (30 minuten)
Heb je voldoende overzicht over wat de medewerkers aan het doen zijn? Kun je nog effectief bijsturen op drukkere en rustigere dagen? En heb je het zelf rustiger of drukker gekregen tijdens deze periode en wil je weten wat je daarmee kunt doen? Meld je dan aan voor het webinar 1.

Webinar 2: Planner/roosteraar (30 minuten)
Kun je vanwege het thuiswerken niet alle skills meer voldoende inplannen? Of krijg je de roosters niet meer rond omdat de beschikbaarheid van je medewerkers zijn veranderd? Staat je roostermethodiek onder druk omdat thuiswerken om andere patronen vraagt? Meld je dan aan voor het webinar 2.

Webinar 3: Forecaster/capaciteitsmanagement (30 minuten)
Staat je capaciteit onder druk doordat je organisatie gedwongen heeft moeten afschalen? Is je aanbod plotseling gedaald en heb je nu teveel mensen in de pool? Vraag je je af of en wanneer het aanbod wat je nu mist terugkomt? En wil je weten of je later in het jaar meer of minder mensen nodig hebt dan nu? Meld je dan aan voor het webinar 3.

 

Locatie & Kosten

Locatie: online
Kosten: gratis

Schrijf je in