Timemanagement

1 dag
Op aanvraag
4-12
Incompany of De Poort 42, Houten

Ontdek je sterktes en zwaktes in timemanagement en leer prioriteiten te stellen op basis van de juiste afwegingen.


Inhoud

Na deze training heb je beter inzicht in je eigen werkzaamheden en je planning. Je weet waar je valkuilen liggen en gaat beter om met de diverse werkzaamheden van de dag. Je kunt in minder tijd meer presteren, zonder je scherpte te verliezen. Daarbij stel je de juiste prioriteiten.

Locatie & Kosten

De training kan incompany worden gegeven of bij ons in Houten, in ‘Het Oude Stadhuys’, De Poort 42. De aangegeven studiebelastingsuren en het programma vormen een advies en kunnen op basis van een intake worden aangepast naar behoefte. Voor de kosten van deze training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Programma

Bij aanvang van de training inventariseert de trainer welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld. Uiteraard is dit een voorbeeldprogramma en kunnen de onderwerpen naar wens en behoefte worden aangepast.

Dagdeel 1
Persoonlijke leerdoelen
Uitleg inhoud en werkwijze van het begrip ‘time management’
Ontdek je sterktes, zwaktes en valkuilen
Verdeel je energie
Het Eisenhower-model
Bereik rust, efficiency en effectiviteit
‘Nee’ zeggen en delegeren
Afspraken maken en nakomen

Dagdeel 2
Plannen en tijd overhouden
Een helder hoofd helpt!
Interrupties in je dagelijkse werkzaamheden managen
Managen van telefoon, e-mail en alle social media
Afspraken maken en nakomen
De vergadercultuur de baas blijven
Gerespecteerd zijn en blijven
Interactie & feedback naar anderen
Cases, ervaringsuitwisseling

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Neem contact op