Timemanagement

1 dag
€ 699
4-10
Online, incompany of het Eemklooster, Amersfoort

Ontdek je sterktes en zwaktes in de training timemanagement van Coniche en leer prioriteiten te stellen op basis van de juiste afwegingen.


Inhoud

Na deze training heb je beter inzicht in je eigen werkzaamheden en je planning. Je weet waar je valkuilen liggen en gaat beter om met de diverse werkzaamheden van de dag. Je kunt in minder tijd meer presteren, zonder je scherpte te verliezen. Daarbij stel je de juiste prioriteiten.

Locatie & Kosten

De training kan online, incompany of bij ons in Amersfoort worden gegeven.

Al onze trainingen worden op maat gemaakt. Het aantal exacte trainingsdagen en het definitieve programma worden op basis van de intake aangepast naar behoefte. Voor de kosten van een incompany training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Open inschrijving

Startdatum voor open inschrijving 2024: 28 maart en 19 september 2024.

De training start om 09:00 uur en duurt tot 16:30 uur. De kosten voor de open inschrijving is € 699 per deelnemer exclusief 21% BTW.

Programma

Bij aanvang van de training inventariseert de trainer welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld. Uiteraard is dit een voorbeeldprogramma en kunnen de onderwerpen naar wens en behoefte worden aangepast.

Persoonlijke leerdoelen
Uitleg inhoud en werkwijze van het begrip ‘timemanagement’
Ontdek je sterktes, zwaktes en valkuilen
Het Eisenhower-model
‘Nee’ zeggen en delegeren
Plannen en tijd overhouden
Verdeel je energie
Bereik rust, efficiency en effectiviteit
Interrupties in je dagelijkse werkzaamheden managen
Afspraken maken en nakomen
Interactie & feedback naar anderen
Cases, ervaringsuitwisseling

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Doelgroep

Voor iedereen die wil leren om prioriteiten te stellen op basis van de juiste afwegingen.

Resultaat

Je begrijpt wat timemanagement is en hebt beter inzicht in je eigen werkzaamheden en je planning. Ook weet je waar jouw valkuilen liggen en ga je beter om met de diverse werkzaamheden van de dag en weet je de juiste prioriteiten te stellen.

Waarom Coniche

Coniche werkt met bewezen trainingsmethodieken zoals Dance®, ‘Memory Anchoring’ en HIIT, welke wij grotendeels zelf ontwikkeld hebben en die zorgen voor een inclusieve trainingsopzet voor alle deelnemers. De insteek van onze trainingen is om altijd dicht op je eigen praktijk te leren.

Hoe dan? De trainers van Coniche hebben zelf jarenlange ervaring in klantcontact operaties. We spreken de taal van zowel de leidinggevenden als de medewerkers en kennen de knelpunten. Onze ervaring bij veel verschillende opdrachtgevers helpt ons om verder te gaan dan de initiële trainingsvraag.

Neem contact op