Omgaan met veranderingen

1 dag
Op aanvraag
4-10
Online, incompany of het Eemklooster, Amersfoort

Leer om op de juiste manier met veranderingen om te gaan.


Inhoud

In deze training leer je op de juiste manier met veranderingen mee te gaan: je toont eigenaarschap en bent actief betrokken. Je leert de verandering te accepteren, managen en positief te beïnvloeden, zodat je je persoonlijke groei kunt realiseren.

Locatie & Kosten

De training kan incompany worden gegeven of bij ons in Amersfoort, in het Eemklooster, Daam Fockemalaan 22.

De aangegeven studiebelastingsuren en het programma vormen een advies en kunnen op basis van een intake worden aangepast naar behoefte. Voor de kosten van deze training kun je het beste contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Programma

Bij aanvang van de training inventariseert de trainer welke persoonlijke leerdoelen er per deelnemer zijn, zodat hier tijdens de training op kan worden ingespeeld. Uiteraard is dit een voorbeeldprogramma en kunnen de onderwerpen naar wens en behoefte worden aangepast.

Dagdeel 1
Persoonlijke leerdoelen
Veranderingen en voorwaarden voor verandering
Inspelen op veranderingen in de markt en jouw organisatie
Veranderingen in mensen en processen
De veranderingscurve van Senge
Cases: Veranderingen benoemen en duidelijkheid creëren
Feedback, tips & tricks

Dagdeel 2
Managen van het veranderproces
Collega’s ‘meenemen’ in de veranderingen
Cases: implementatie en zorg voor medewerkers
Cases: Improviseren tijdens implementeren en bijsturen
Verder kijken dan het proces en één verandering

Erkenning

Coniche heeft 7 jaar op rij meegedaan met het jaarlijkse Cedeo klanttevredenheidsonderzoek. In deze 7 jaar kwam Coniche uit op een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 96,3%.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Cedeo is hét kenniscentrum op het gebied van HR-trends, onderzoekmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. De Cedeo-erkenning is hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector.

Neem contact op